Ardell blakstienos kuokšteliais ilgos su klijavimo taškeliu, juodos 56vnt.

5,50 €

DuraLash blakstienos savo išvaizda ir struktūra labai primena natūralias. Jos tvirtinamos prie natūralių blakstienų ir išlieka ilgai.

BLAKSTIENOS 56 kuokšteliai (DuraLash)

DuraLash blakstienos savo išvaizda ir struktūra labai primena natūralias. Jos tvirtinamos prie natūralių blakstienų ir išlieka ilgai.

Klijavimas: 1. Kruopščiai nuvalykite makiažo likučius nuo blakstienų. 2. Išspauskite ant folijos kelis lašelius LashTite klijų. Atsargiai pincetu paimkite blakstienos kuokštelį ir panardinkite galiuką į klijus. 3. Padėkite kuokštelį prie natūralios blakstienos šaknelės taip, kad neliestų akies voko. Švelniai pirštais prilaikykite blakstieną, kol ji prilips. Kitus kuokštelius klijuokite link išorinio akies krašto. Pabaigoje sugrįžkite prie akies vidurio ir tęskite klijavimą vidinės akies pusės link. Vienai akiai rekomenduojama priklijuoti 10-15 blakstienų. DuraLash blakstienas reikia pakeisti maždaug po 4-5 savaičių. Priežiūra ir valymas: Plaukite blakstienas vėsiu vandeniu. Valikliai, kurių sudėtyje yra aliejus, tirpina blakstienų klijus. Dirbkite atidžiai. Netrinkite ir nevalykite rankšluosčiu. Leiskite blakstienoms pačioms išdžiūti. Venkite atviros ugnies ar tiesioginio karščio.

Nuėmimas: Blakstienų nuėmimui naudokite Ardell LashFree klijų tirpiklų. Niekada jėga netraukite blakstienų. 

Skaityti visą aprašymą
Ardell
37001-2
7 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Blakstienos su klijavimo taškeliu
Trumpalaikis blakstienų priauginimas
Komentarai (0)