GMT Beauty Intensyviai Stangrinantis Kremas 100ml

28,00 €

Modeliuojantis ir formas ryškinantis kūno kremas su odos elastingumą atstatančiu efektu. Kruopščiai parinkti ir subalansuoti natūralūs komponentai atnaujina odą, suteikia spindesio ir elastingumo. Aktyvūs ingredientai: Obuolių sėklos (Pyrus malus), Azijinės centelės lapai (Centenella asiatica), Asiūklis (Equisetum Arvense), Barbadoso vyšnių ekstraktas(Malpighia Glabra). Naudojimas: Ryte ir vakare tepkite ant švarios, sausos odos ir švelniai masažuokite, kol visiškai įsigers.

Subalansuotas odą atkuriantis kompleksas iš Azijinės centelės lapų ekstrakto (Centenella asiatica) ir Dirvinio asiūklio (Equisetum Arvense). Barbadoso vyšnių ekstraktas (Malpighia Glabra) - vitamino C šaltinis. Obuolių sėklų ekstraktas (Pyrus malus) - vitamino E ir fitosterolių šaltinis. Silicis, Vitaminas C ir fitosteroliai organizme gamina hidroksiproliną, kuris išskiria prokalogeną. Kolagenas sutvirtina pagrindinę odos struktūrą. Kolageno dėka atkuriama jungiamųjų audinių kokybė ir jų gebėjimas sugerti vandenį. Oda tampa stangri, lygi ir elastinga.

Atrinkti aukštos kokybės aliejai lėtinantys odos senėjimo procesą, drėkinamieji komponentai pagerinantys odos regeneraciją ir apsaugines funkcijas, kurios saugo nuo drėgmės praradimo, efektingai minkština ir maitina odą. Gausi antioksidantų sudėtis (Polifenolio, Flavonoido ir Galato) kovoja su laisvaisiais radikalais.

Skaityti visą aprašymą
GMT Beauty
BH1040
7 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Kremas
Liekninančios priemonės
Tūris
100 ml.
Komentarai (0)