GMT Beauty Masažo Aliejus Su Pipirmėte 500 ml.

24,90 €

Aukštos kokybės natūralių aliejų mišinys praturtintas pipirmėtės aliejumi. Aliejus turi švelnų atpalaiduojantį poveikį su gaivinančiu efektu. Aktyvūs ingredientai: Kviečių gemalų, nakvišų, simondsijų sėklų, atalių sėklų, pipirmetės aliejai. Naudojimas: Šis aliejus naudojamas atpalaiduojamajam masažui, nuovargiui ir stresui mažinti bei pavargusių kojų atpalaidavimui. Naudojamas trapių kapiliarų atveju. Aliejus pašalina perteklinį skystį ir pagerina mikrocirkuliaciją. Aliejus puikiai tinka tiek veido, tiek pedikiūro procedūroms.  Produktas gali būti naudojamas kasdien, kaip kūno odos priežiūros priemonė. Aliejų tepti kiekvieną dieną ant drėgnos odos.

Aliejus stimuliuoja medžiagų apykaitą, padeda išvalyti kūną, padidina kūno tonusą ir švytėjimą. Naudojamas reguliariai, pagerina odos elastingumą ir padeda išlaikyti odą stangrią. Šis masažo aliejus stabdo senėjimo procesus odoje, apsaugo odą nuo drėgmės praradimo, padeda išlaikyti ir atnaujinti jos elastingumą, pagerina odos apsaugines savybes.

12 natūralių aliejų mišinys, suminkština ir maitina odą, padidina apsaugines funkcijas. Praturtintos sudėtinės dalys, sudarančios vitaminus ir mineralus, apsaugo odą nuo drėgmės praradimo, padeda išsaugoti ir atnaujinti jos elastingumą. Stimuliuoja epitelio procesus odoje ir turi drėkinimo ir atjauninimo efektą.

Imbiero ekstraktas stimuliuoja kraujotaką odoje ir poodiniame audinyje. Ekstraktas pasižymi tonizuojančiu, priešuždegiminiu, skausmo šalinimo ir šildančiu poveikiu, o aliejus pakelia odos tonusą ir normalizuoja biocheminius procesus.

Skaityti visą aprašymą
GMT Beauty
01.EPI.
6 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Masažo aliejus
Tūris
500 ml.
Komentarai (0)