Depileve Depilbright body concentrate koncentratas 30 ml.

7,50 €

Kūno serumas, kurio sudėtyje yra aktyvūs ingredientai, saugantys nuo pigmentinių dėmių susidarymo. Tepti prieš ir po plaukų šalinimo. 

Slopina pigmentaciją tiek odos paviršiuje, tiek gilesniuose odos sluoksniuose. Drėkina ir maitina gilius odos sluoksnius ir atkuria epidermį.

Serumas kūnui, kurios sudėtyje yra augalinės kilmės pigmentaciją slopinantys ingredientai, tokie kaip Gatulinas, Likerinio citrinmedžio ekstraktas ir aguonų sėklų aliejus. Cerazyme Depilbright vaško osmosinių savybių bei serumo konsistencijos dėka aktyvieji ingredientai lengvai prasiskverbia į giliausius odos sluoksnius. Slopina pigmentaciją tiek odos paviršiuje, tiek gilesniuose odos sluoksniuose. Drėkina ir maitina gilius odos sluoksnius ir atkuria epidermį.

Laikymo ir naudojimo ypatumai

Laikykite sausoje vietoje, 5–25 °C temperatūroje. Laikykite atokiau nuo šilumos šaltinių ir tiesioginių saulės spindulių. Produktas išlaiko savo savybes tik tinkamai laikomas nepažeistoje pakuotėje. Laikykite produktą originalioje pakuotėje.

Rekomenduojama sunaudoti per 9 mėn. nuo atidarymo dienos. 

Dėmesio! 

Tik išoriniam naudojimui. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenurykite, neįkvėpkite. Patekus į akis, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Esant alergijai vienam ar keliems ingredientams, nenaudokite. Nenaudokite produkto, jeigu jo pakuotė pažeista. Dėl ingredientų kilmės, skirtingų partijų produkto išvaizda gali skirtis – tai neturi įtakos produkto kokybei.

Gamintojas

Grupo DRV-Phytolab S.L. 28770 Colmenar Viejo, Ispanija

Ingredients

Aqua (Water), Alcohol Denat, Cyclopentasiloxane, Citrus Unshiu Peel Extract, Butylene Glycol, Disiloxane, Phenyl Trimethicone, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Water, Papaver Somniferum Seed Oil, Sophora Angustifolia Root Extract,Ascorbic Acid, Glycerin, Caprylyl Glycol, Cyclohexasiloxane, Polyacrylate Crosspolymer-6, Isohexadecane, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Citrate, T-Butyl Alcohol, Citric Acid, Limonene, Linalool.

 

Skaityti visą aprašymą
Depileve
05112-1
9998 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Papildomos priemonės
Serumai
Tūris
30 ml.
Komentarai (0)