Nail Tek Quicken lako džioviklis 15ml.

9,00 €

Quicken ypatingai pagreitinantis nagų lako džiūvimą viršutinis lako sluoksnis, skirtas natūraliems nagams.

NAGŲ LAKO DŽIOVIKLIS (Quicken) 15ml

Quicken ypatingai pagreitinantis nagų lako džiūvimą viršutinis lako sluoksnis, skirtas natūraliems nagams. Unikali priemonės sudėtis ne tik greitai džiovina laką, bet ir apsaugo nuo atsilupimo ir spalvos praradimo.

Naudojimas: dilde suteikti nagams formą ir nuvalyti nagus. Padengti nagus vienu iš NailTek stipriklių sluoksniu. Pradėti tepti nuo odelių link laisvojo nago galiuko. Tepti atidžiai, kad stipriklis nepatektų ant odelių. Padengti 2 nagų lako sluoksniais. Pabaigoje padengti 1 Quicken sluoksniu. Ant viršaus dengti 1 NailTek stipriklio sluoksniu kiekvieną dieną. Tam, kad pagreitinti džiūvimą, padengti Quicken sluoksniu. Po savaitės, nuvalyti nagų laką ir pradėti tepti naujai.

Laikymo ir naudojimo ypatumai

Laikykite sausoje vietoje, 5–25 °C temperatūroje. Laikykite atokiau nuo šilumos šaltinių ir tiesioginių saulės spindulių. Produktas išlaiko savo savybes tik tinkamai laikomas nepažeistoje pakuotėje. Laikykite produktą originalioje pakuotėje.

Rekomenduojama sunaudoti per 24 mėn. nuo atidarymo dienos. 

Dėmesio! 

Tik išoriniam naudojimui. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenurykite, neįkvėpkite. Patekus į akis, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Esant alergijai vienam ar keliems ingredientams, nenaudokite. Nenaudokite produkto, jeigu jo pakuotė pažeista. Dėl ingredientų kilmės, skirtingų partijų produkto išvaizda gali skirtis – tai neturi įtakos produkto kokybei.

Gamintojas

American International Industries. Los Angeles, CA90040 USA

Kilmės šalis: JAV

Ingredients

Ingredients: Butyl Acetate, Acrylates / Acrylamide Copolymer, Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol.

Skaityti visą aprašymą
Nail Tek
11015
9986 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Nagų lako džioviklis
Tūris
15 ml.
Komentarai (0)