Nail Tek Renew odelių aliejus 15 ml.

10,00 €

Tai priemonė, kurią reikėtų naudoti visiems, kurie nori turėti gražius ir sveikus nagus, nepriklausomai nuo to, ar nagai priauginti, padengti geliniu laku ar natūralūs. Renew skatina nago augimą, jo poveikis prasideda ties ataugančio nago šaknimi. Priemonės sudėtyje yra arbatmedžio aliejus bei vitaminas E.

Nail Tek ODELIŲ ALIEJUS (Renew) – tai priemonė, kurią reikėtų naudoti visiems, kurie nori turėti gražius ir sveikus nagus, nepriklausomai nuo to, ar nagai priauginti, padengti geliniu laku ar natūralūs. Renew skatina nago augimą, jo poveikis prasideda ties ataugančio nago šaknimi. Priemonės sudėtyje yra arbatmedžio aliejus bei vitaminas E. Arbatmedžio aliejus pasižymi stipriu antiseptiniu ir antimikrobiniu poveikiu, saugo nuo infekcijų plitimo. Renew maitina ir minkština nagų odeles, tuo pat metu suteikia natūralią priešgrybelinę apsaugą. Šią priemonę sudaro natūralūs aliejai ir drėkinantys komponentai. Aliejus atstato, apsaugo ir palaiko sveikas nagų odeles. Reikia tik įmasažuoti į odeles aplink nagus po vieną lašelį. Renew galima naudoti net kelis kartus dienoje. Renew puikiai tinka tepti, esant virusinei infekcijai ant lūpų. Tiesiog užlašinti aliejaus ant pažeistos lūpos vietos 4-5 kartus dienoje.

Laikymo ir naudojimo ypatumai

Laikykite sausoje vietoje, 5–25 °C temperatūroje. Laikykite atokiau nuo šilumos šaltinių ir tiesioginių saulės spindulių. Produktas išlaiko savo savybes tik tinkamai laikomas nepažeistoje pakuotėje. Laikykite produktą originalioje pakuotėje.

Rekomenduojama sunaudoti per 24 mėn. nuo atidarymo dienos. 

Dėmesio! 

Tik išoriniam naudojimui. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenurykite, neįkvėpkite. Patekus į akis, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Esant alergijai vienam ar keliems ingredientams, nenaudokite. Nenaudokite produkto, jeigu jo pakuotė pažeista. Dėl ingredientų kilmės, skirtingų partijų produkto išvaizda gali skirtis – tai neturi įtakos produkto kokybei.

Gamintojas

American International Industries. Los Angeles, CA90040 USA

 

Kilmės šalis: JAV

Ingredients

INGREDIENTS / INGRÉDIENTS / INGREDIENTES: Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Limonene, Tocopheryl Acetate, Methylparaben, BHT, Green 6 (CÍ 61565)

Skaityti visą aprašymą
Nail Tek
11018
9975 Prekės

Charakteristikos

Tūris
15 ml.
Komentarai (0)