Enzyminis pėdų pylingas 250 ml. Foot Enzimatic Peeling

99,00 €

Pilingas, skirtas giliai suminkštinti ir vėliau pašalinti keratinizuotus pėdų ir rankų odos plotus. Pagreitina ir normalizuoja epidermio atsinaujinimo, mikrocirkuliacijos ir medžiagų apykaitos procesus, intensyviai drėkina ir suteikia antibakterinę apsaugą

Skatindama epidermio ląstelių atsinaujinimą, ši produktas gerina mikrocirkuliaciją, giliai drėkiną odą,  suteikia antibakterinę apsaugą. Pagamintas iš papajos ir kitų vaisių ekstraktų. Sudėtyje yra karbamido ir kitų veikliųjų medžiagų, kurios minkština odą ir pašalina negyvas ląsteles nuo odos paviršiaus be mirkymo. Fermentai sukuria greito veikimo efektą, suaktyvina kraujotaką pėdose, todėl odelės suminkštėja. Tinka sausai ir jautriai rankų ir kojų odai.

Naudojimui namuose: gali būti naudojama kaip giliai kondicionuojanti ir drėkinanti kaukė rankoms ir kojoms.

Naudojimas: Pėdų valymui naudokite balansuojantį pėdų muilą. Užtepkite 3–4 ml fermentinio pėdų pylingo ant švarios pėdos, sutelkdami dėmesį į problemines vietas, pvz., kulno įtrūkimus, tarp pirštų ir nagų. Negalima masažuoti. Apvyniokite maistine plėvele 15-20 min. Nuvalykite gaminį drėgna servetėle.

Skaityti visą aprašymą
Kart Effective
7031
6 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Pylingai
Produktų linija
Profesional feet
Tūris
250 ml.
Komentarai (0)