Apsauginis paakių kremas 30 ml. Eye Shield

34,00 €

Sukurta koreguoti su amžiumi susijusius odos aplink akis pokyčius, naikina tamsius ratilus ir paburkimus, lėtina natūralų senėjimo procesą ir skatina regeneraciją, šalina poodinių raumenų įtampą, taip sumažindama mimikos raukšlių skaičių ir gylį. Kremas sulaiko drėgmę, ramina odą, gerina jos struktūrą.

Intensyviai maitinamasis kremas, skirtas koreguoti su amžiumi susijusius pokyčius. Pagerina odos aplink akis būklę, lėtina natūralų senėjimo procesą, padeda naikinti paburkimus ir tamsius ratilus. Aktyvūs drėkinamieji, maitinamieji ir raminamieji komponentai padeda atnaujinti ryšius tarp skirtingų odos ląstelių sluoksnių ir iš naujo paleisti regeneracinius procesus, kurie silpsta su amžiumi. Kremo sudėtyje yra bioaktyvių mimetinių peptidų, kurie mažina poodinių raumenų įtampą, mažina veido linijų skaičių ir gylį. Sudėtyje yra BoNT-L-peptido intensyviai korekcijai su "botox" efektu. Reguliarus naudojimas sulėtina su amžiumi susijusius pokyčius, išlaiko drėgmę, gerina odos tekstūrą, atkuria elastingumą ir stangrumą, suteikia gaivumo ir komforto pojūtį.

Naudojimas: lengvais glostymo judesiais tepkite kremą aplink akis, kol visiškai įsigers. Norint pagerinti rezultatą, zoną aplink akis rekomenduojama tepti Unicare linijos Eye Tech serumu.

Skaityti visą aprašymą
Kart Effective
7804
3 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Paakių priežiūra
Produktų linija
Timeless
Tūris
30 ml.

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)