Aktyvus serumas 50 ml. Supreme Serum

58,80 €

Sukurta senstančiai odai prižiūrėti, suteikia ilgalaikių matomų rezultatų. Veiksmu siekiama atnaujinti ryšius tarp odos ląstelių sluoksnių ir skatinti regeneracinius procesus. SMRT© kompleksas provokuoja padidintą kolageno ir elastino gamybą, padeda sumažinti gilias raukšles, atkuria elastingumą ir puikų veido odos tonusą.

report_problem Paskutinė prekė

Itin efektyvus serumas, skirtas senstančiai odai prižiūrėti. Preparatas sukurtas atsižvelgiant į naujausius biotechnologijų pasiekimus, siekiant ilgalaikių, matomų rezultatų.

Serumo poveikis skirtas atnaujinti ryšius tarp skirtingų odos ląstelių sluoksnių ir atnaujinti regeneracinius procesus, kurie su amžiumi silpsta. SMRT © kompleksas stimuliuoja kolageno ir elastino sintezę, suteikia modeliavimo efektą, žymiai sumažina gilias raukšles, grąžina odai stangrumą ir elastingumą.

Tinka kaip pagrindas sustiprinti kasdienių odos priežiūros preparatų poveikį, nes padidina jų efektyvumą. Serumo sudėtyje yra drėkinančių ir maitinančių ingredientų.

Naudojimas: nedidelį kiekį serumo užtepkite ant veido, kaklo ir dekoltė odos, kaip drėkinančio, raminamojo ar regeneruojančio kremo (Day Repair arba Night Repair Cream) pagrindą.

Skaityti visą aprašymą
Kart Effective
7805
2 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Serumas
Produktų linija
Timeless
Odos tipas
Brandi
Tūris
50 ml.

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)