Revitalizuojanti kaukė 100 ml. Vitality Mask

59,90 €

Sukurta geresnei odos priežiūrai, jame yra SMRT kompleksas, padedantis intensyvinti kolageno skaidulų gamybą. Kaukė neutralizuoja streso sukeltus uždegimus, pasižymi puikiu liftingo efektu, suteikia ilgalaikių rezultatų, palieka odą pailsėjusią, gaivią, lygią ir tonizuotą.

report_problem Paskutinė prekė

Koncentruota maitinamoji kaukė intensyviai priežiūrai, skirta matomiems su amžiumi susijusiems pokyčiams gydyti. Jis pasižymi malonia ir lengva tekstūra. Kaukė didina odos tonusą ir elastingumą, formuoja veido ovalą, skatina kolageno gamybą, skatina ląstelių atsinaujinimą. Sudėtyje yra aktyvių maitinamųjų ir raminančių ingredientų, taukmedžio sviesto ir augalinių ekstraktų, kurie pasižymi limfodrenažiniu, priešuždegiminiu ir raminamuoju poveikiu.

Kaukė padeda išlyginti veido raukšles ir turi matomą liftingo efektą. Po jos panaudojimo oda atrodo pailsėjusi, lygi ir gaivi.

Naudojimas: užtepkite gausų kaukės sluoksnį ant nuvalytos veido, kaklo ir dekoltė odos, palikite 10-15 minučių. Po masažo nuimkite servetėle arba nuplaukite.

Skaityti visą aprašymą
Kart Effective
7811
1 Vienetas

Charakteristikos

Prekės tipas
Veido kaukės
Produktų linija
Timeless
Odos tipas
Brandi
Tūris
100 ml.
Komentarai (0)