NIOXIN priežiūros produktų rinkinys Nr.5, 150ml+150ml+50ml

54,37 €

CARE SYSTEM TRIAL KIT - Plaukų priežiūros rinkinys Nioxin Nr.5 150 ml+150 ml+50 ml

3 dalių sistema leidžiantys džiaugtis storesniais, vešlesniais plaukais. „SYSTEM 5“ CHEMIŠKAI SUŠUKUOTIEMS NESTIPRIAI RETĖJANTIEMS PLAUKAMS SISTEMOS YPATYBĖS: „System 5“ padeda pašalinti susikaupusius, folikulus užkemšančius riebalus, riebalų rūgštis ir aplinkos nešvarumus, kartu suteikdama plaukams apimties. Atkuria drėgmės lygį ir apsaugo spalvą.

1 ŽINGSNIS VALYMAS CLEANSER SHAMPOO. Nuvalo DERMĄ. Padeda pašalinti ant galvos odos ir plaukų susikaupusius, folikulus užkemšančius riebalus, riebalų rūgštis ir aplinkos nešvarumus. Naudojimas: ištepkite ir švelniai įmasažuokite į šlapius plaukus ir galvos odą. Minutę patrinkite, kad suputotų, tada kruopščiai nuskalaukite.

2 ŽINGSNIS OPTIMIZAVIMAS SCALP THERAPY REVITALIZING CONDITIONER. Išsaugo TANKUMĄ. Suteikia plaukams atsparumo, palaiko drėgmės pusiausvyrą. Naudojimas: po valymo procedūros paskirstykite ant galvos odos ir plaukų. Palaukite 1–3 min., tada nuskalaukite.

3 ŽINGSNIS PUOSELĖJIMAS SCALP & HAIR TREATMENT. Padidina SKERSMENĮ. Plaukai tampa storesni. Dėl naujosios formulės plaukai tampa dar storesni ir 2 kartus vešlesni.

Naudojimas: švelniai ir tolygiai paskirstykite ant švarios galvos odos. Nenuskalaukite.

Skaityti visą aprašymą
Nioxin
81630811
10 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Kondicionieriai
Purškiklis
Šampūnas
Produktų linija
Care system
Plaukų tipas
Chemiškai paveikti
Silpni, kuriems reikalingas atstatymas
Slenkantiems plaukams
Tūris
50 ml.
150 ml.
Komentarai (0)