Coffe Brown - Dažanti kaukė 200 ml.

31,01 €

Kadus Professional Toneplex Coffe Brown - Atspalvį suteikianti kaukė 200ml.

TONEPLEX kaukės sukurtos pagal naujausią PROPLEX technologiją, kurios formulėje yra daug daugiau ryškios spalvos pigmentų. Šios technologijos dėka plaukuose atkuriamos jungtys, kurios prarandamos cheminių procedūrų metu. Kaukėje esantys aktyvieji ingredientai neutralizuoja neigiamą šviesinimo poveikį, sugrąžina plaukams glotnumą ir žvilgesį. O vaisių rūgštys švelniai ramina ir valo odą, bei suteikia šviežumo ir komforto jausmą, nesukeliant dirginimo bei sukuria apsauginį sluoksnį.

TONEPLEX linija kovoja su plaukų pažeidimais, slinkimu, degeneraciniais plaukų procesais, kuriuos sukelia nepageidaujami išoriniai veiksniai, kaip karštis, saulė, chloras, sūrus jūros vanduo. Plaukai akimirksniu atgauna sodrią ir ryškią spalvą, kaip iš kart po dažymo. 

- „Coffee Brown Mask“ kaukė su ryškiu pigmentu ir pagaminta pagal „PROPLEX“ technologiją atstato rudus atspalvius: nuo 5 / šviesiai rudos iki 7 / vidutinio šviesumo, taip pat atkuriamos plauko jungtys.

- Naujojoje formulėje yra daugiau spalvos pigmento nei dabar naudotoje, ji nerekomenduojama šviesiems plaukams.

- Pašalinami oranžiniai / raudoni atspalviai.

- Panaikinama pilka šaknų spalva.

Naudojimas: įmasažuokite kaukę į drėgnus plaukus, šukomis tolygiai paskirstykite per visą plauko ilgį, kad spalva būtų tolygi, palaikykite 10min. tada kruopščiai nuskalaukite vandeniu. Naudokite kelis kartus, jei norite geresnio rezultato. Rezultatas išlieka iki 6 plaukų plovimų. 

Skaityti visą aprašymą
Kadus
99350045414
9 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Dažančios kaukės
Produktų linija
Toneplex
Plaukų tipas
Dažytiems plaukams
Lūžinėjantys, skilinėjantys
Tūris
200 ml.
Komentarai (0)