Veido valymo rinkinys brandžiai odai 100+200ml.

41,90 €

Babor HY-ÖL & Phytoactive Reactivating Rinkinys brandžiai veido odai 100ml+200ml

HY-ÖL – tai hidrofilinis aliejus, tinkantis visiems odos tipams. Jo sudėtyje yra tyro sojų, sezamo ir žemės riešutų aliejaus, taip pat bisabololo ir kitų veikliųjų medžiagų. Šis valantysis aliejus puikiai pašalina riebaluose tirpius nešvarumus, makiažą ir sebumo perteklių. HY-ÖL yra naudojamas kartu su žolelių aktyvatoriumi, parenkamu pagal odos tipą.

Phytoactive Reactivating – žolelių aktyvatorius, skirtas brandžiai, regeneracijos reikalaujančiai odai. Šis žolelių kompleksas pašalina likusius nešvarumus, dulkes ir kalkes. Taip pat teikia odai drėgmės ir gyvybingumo. Produktų sudėtyje esantis Anti-OX kompleksas veikia kaip prevencija nuo senėjimo, apsaugo odą nuo aplinkos taršos ir neigiamo laisvųjų radikalų poveikio.

Naudojimas:

Ryte ir vakare švelniai įmasažuokite 4 paspaudimus HY-ÖL ant veido, kaklo bei dekolte srities. Nedelsdami drėgnais pirštais paskirstykite 2 paspaudimus žolelių aktyvatoriaus Phytoactive Reactivating. Sumaišius HY-ÖL ir žolelių aktyvatorių su vandeniu susidarys pieninė emulsija. Ja švelniai masažuokite veidą, po to nuplaukite vandeniu.

Skaityti visą aprašymą
BABOR
401150
100 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Hidrofilinis valiklis
Žolelių aktyvatorius
Odos tipas
Brandi
Tūris
100 ml.
200 ml.
Komentarai (0)