Intensyviai drėkinantis veido serumas 30ml.

31,00 €

Intensyviai drėkinantis veido serumas – nepaprastai lengvos tekstūros, subtilaus atpalaiduojančio aromato koncentratas akimirksniu susilieja su oda ir aprūpina ją ilgalaikiu drėkinimu.

Drėkinimas yra raktas į optimaliai pamaitintą ir sveiką  visų tipų odą. Naujasis Essential Care linijos serumas akimirksniu suteikia komforto jausmą ir greitai atstato odos drėgmės lygį, bei pripildo ją nauja gyvybe. Sudėtyje esantis alavijo ekstraktas veikia kaip kasdienė odos vitaminų dozė, intensyviai ramina ir atgaivina odą, o hialurono rūgštis drėkina odą iki 24 valandų, sumažina sausumo raukšles, apsaugo nuo dehidratacijos. Prancūzinio švitrūno ekstraktas apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, oksidacinio streso ir žalingo mėlynos šviesos poveikio. Jau po pirmo panaudojimo akimirksniu atgaivinta oda, įgauna sveiko, gaivaus švytėjimo. Naudojant kiekvieną dieną odos būklė gerėja: ji tampa glotnesnė, tolygesnio atspalvio ir vis labiau spindinti, atskleisdama natūralų, jaunatvišką grožį. Idealiai tinka visų tipų, ypač sausai odai, kuriai kasdien reikia ilgalaikio ir intensyvaus drėkinimo.

Naudojimas:

Ryte ir vakare švelniais sukamaisiais judesiais, vengdami akių zonos, paskirstykite kremą ant švarios, sausos veido, kaklo ir dekoltė srities odos.

Skaityti visą aprašymą
BABOR
401124
99 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Serumai
Odos tipas
Brandi
Dehidratuota
Mišri
Normali
Sausa
Tūris
30 ml.
Komentarai (0)