PAESE "Minerals" Drėkinantis Aliejinis Veido Pagrindas

25,00 €

Drėkinantis, aliejinis veido pagrindas.

Drėkinamasis aliejinis veido pagrindas, kurio sudėtyje yra kruopščiai atrinktų aliejų ir natūralių veikliųjų medžiagų mišinys. Produktas drėkina ir lygina odą, atkuria švytėjimą ir mažina paraudimą.

Aliejus suteikia odai švelnumo, glotnumo ir spindesio. Taip pat jis maitina ir regeneruoja odą, daro ją švelnią ir elastingą, lėtina senėjimo procesus. Apsaugo nuo neigiamo išorinių veiksnių poveikio. Lengvos konsistencijos aliejus greitai susigeria, neužkemša porų, nepalieka riebios plėvelės.

Dėl savo daugiafunkcinių ir naudingų savybių aliejus gali būti naudojamas kasdienėje odos priežiūroje kaip aliejinis serumas.

Ką rasite viduje?

Tamanų aliejus – pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, pagreitina epidermio atsinaujinimą, drėkina, lygina odą.

Avokadų aliejus – puikiai veikia odą savo maitinančiomis ir drėkinančiomis savybėmis. . Jis skatina regeneraciją ir pagreitina žaizdų gijimą.

Vynuogių kauliukų aliejus – turtingas maitinamojo vitamino E, puikiai drėkina, atkuria sveiką tonusą, ramina odos senėjimo procesus. 

Vitaminas E – turi puikių drėkinančių ir senėjimą stabdančių savybių.

Rafinuotas saulėgrąžų aliejus – puikiai tinka esant aknės pažeidimams – normalizuoja riebalinių liaukų veiklą ir papildomai saugo odą nuo išorinių veiksnių ir laisvųjų radikalų. Nekemša porų, gerai įsisavinamas, jame gausu vitamino E ir lecitino.

Argano aliejus – regeneruoja odą, ją drėkina ir maitina. Jis apsaugo nuo išorinių veiksnių, tokių kaip aukšta arba žema temperatūra.

Midsummer Night Dream Oil - aliejinis kompleksas iš septynių gėlių ekstraktų, pasižyminčių turtingomis savybėmis: tonizuojantis jazminas, raminantis bijūnas, drėkinanti vyšnia, raminantis nerolis, antioksidantas levandos, stimuliuojanti alyvinė ir atpalaiduojanti damaskinė rožė.

Baobabų aliejus – naudojant reguliariai, jis išlygina smulkias raukšleles ir apsaugo nuo naujų raukšlių susidarymo. Tai rodo stiprų regeneracinį, maitinamąjį ir gydomąjį poveikį.

Erškėtuogių aliejus – pasižymi regeneruojančiu ir stangrinančiu poveikiu. Intensyviai drėkina odą, sulaiko vandenį epidermyje. Aliejus neleidžia susidaryti raukšlėms, o didelis vitamino C kiekis apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų ir atitolina senėjimo procesus.

Naudojimas:

Rankose pašildykite kelis lašus aliejaus. Įmasažuokite aliejų į šiek tiek sudrėkintą odą. Užtepkite mineralinį pagrindą. Taip pat galite naudoti kaip serumą kasdienei odos priežiūrai

Skaityti visą aprašymą
Paese
5902627621574
100 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Bazė
Odos tipas
Mišri
Normali
Oda, kuriai reikia šviesinimo
Sausa
Tūris
15 ml.
Komentarai (0)