MKS ECO kondicionierius plaukams Dreamsicle, 739 ml

26,50 €

MKS ECO kondicionierius plaukams Dreamsicle, 739 ml 

Parodykite savo plaukams papildomos meilės su "MKS eco Hydrate" kondicionieriumi. Kondicionierius pripildytas kanapių sėklų, arganų aliejumi ir kitais natūraliais ingredientais, kurie giliai drėkina plaukus ir suteikia jiems šilkinio žvilgesio.

IŠSKIRTINĖS SAVYBĖS:

  • sulaiko drėgmę ir suteikia blizgesio;
  • stiprina žvynelius;
  • suteikia paklusnumo;
  • plaukai tampa šilkiniai ir glotnūs;

,,MKS eco'' kondicionierius (Dreamsicle kvapo) - turtingas savo sodria, kremine formule, kuri maitina, suteikia plaukams reikiamos drėgmės, bet jų neapsunkina. Šio kondicionieriaus sudėtyje yra aukštos kokybės natūralių ingredientų, įskaitant argano aliejų iš Maroko ir kanapių sėklų aliejų, kurie, veikdami kartu sulaiko drėgmę, todėl plaukai pasidaro švelnūs ir glotnūs. Maitinamasis pantenolis ir kondicionuojamosios medžiagos suteikia plaukams paklusnumo, spindesio ir šilkinės tekstūros, o kviečių baltymai stiprina plauko žvynelius ir apsaugo nuo lūžinėjimo. 

KANAPIŲ SĖKLŲ ALIEJAUS NAUDA PLAUKŲ PRIEŽIŪROS PRODUKTUOSE
Kanapių sėklų aliejus yra žinomas dėl savo puikaus drėkinamojo poveikio. Dėl didelio riebalų rūgščių kiekio jis yra veiksminga plaukų kondicionierių sudedamoji dalis. Kanapių sėklų aliejus ne tik drėkina plaukus, bet ir minkština, atkuria ir apsaugo pažeistus plaukus, įskaitant sausus, dažytus plaukus.

Kvapas Dreamsicle: mandarinai ir slyvos.

NAUDOJIMAS: geriausiems rezultatams pasiekti, pradėkite nuo "MKS eco Nourish" šampūno. Nedidelį kiekį kondicionieriaus paskirstykite ant drėgnų plaukų, palaikykite 5 min., ir nuskalaukite. Toliau naudokite kitus, ,,MKS eco'' bestseller'ius produktus - "MKS eco X Leave-In Detangler" ir "MKS eco Oil", kad plaukai būtų itin švelnūs, žvilgantys ir gražūs.

SUDĖTIS: Water (Aqua), Cetyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Panthenol, Dimethiconol, Dimethicone, Polyquaternium-7, Citric Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum).

Skaityti visą aprašymą
MKS eco
810040292637
100 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Kondicionieriai
Produktų linija
Dreamsicle
Plaukų tipas
Nepaklusnūs
Pasipūtę
Silpni, kuriems reikalingas atstatymas
Tūris
739 ml.
Komentarai (0)