WETBRUSH GO GREEN DETANGLER PALE PINK plaukų šepetys

17,90 €

WETBRUSH GO GREEN DETANGLER PALE PINK plaukų šepetys

report_problem Paskutinė prekė

WETBRUSH GO GREEN DETANGLER PALE PINK plaukų šepetys - tai draugiškas gamtai, biologiškai suyrantis plaukų šepetys. Ergonomiškas dizainas, aptaki, blizgi rankena idealiai tinka ką tik išplautų plaukų narpliojimui, galvos odos masažui, glotnumui ir šlapių bei sausų plaukų atskyrimui. Nuostabus plaukų šepetys, kurį privaloma turėti kiekvienuose namuose!

Kai jau galvojome, kad neįmanoma dar labiau mylėti WetBrush - jis ima ir išleidžia dar vieną nuostabų, plaukų nepešantį, bet dar ir gamtai draugišką Go Green plaukų šepetį! WETBRUSH GO GREEN DETANGLER PALE PINK plaukų šepetys turi visas klasikinio WetBrush plaukų šepečio savybes, bet yra vienas esminis skirtumas: jis biologiškai skaidomas!

Ergonomiškas dizainas, aptaki, blizgi rankena idealiai tinka ką tik išplautų plaukų narpliojimui, galvos odos masažui, glotnumui ir šlapių bei sausų plaukų atskyrimui (tiek natūralių, tiek priaugintų ar tresų). WETBRUS GO GREEN DETANGLER PALE PINK plaukų šepetys tinka bet kokio ilgio ir tekstūros plaukams. Jis pakeis gyvenimą ir išlaikys švarią sąžinę (dėl sunaudojamo plastiko, žinoma). 

Šio šepečio negalima naudoti kartu su džiovintuvu, nes karštis gali pakenkti jo šereliams.

Skaityti visą aprašymą
WetBrush
3383
1 Vienetas

Charakteristikos

Prekės tipas
Šepečiai
Komentarai (0)