GMT Beauty Raminantis, Valantis Gelis Jautriai Odai 200 ml.

24,00 €

Valomasis gelis skirtas jautriai odai nėštumo ir žindymo laikotarpiu. Švelniai valo, minkština ir sumažina padidėjusį jautrumą. Aktyvi formulė maitina ir drėkina odą, pagerindama veido odos elastingumą ir hidrolipidinę plėvelę. Tinka naudoti paakių srityje, nuvalant makiažą. Sertifikuota (LGDSA) - Latvijos daktarų ir ginekologų asociacijos. Aktyvūs ingredientai: PENTAVITIN®, Muilamedžio ekstraktas. Naudojimas: Nedidelį kiekį užtepkite ant sausos arba drėgnos odos, sukamaisiais judesiais masažuokite, po to nuplaukite vandeniu. Gelis šiek tiek putoja. Dėmesio! Venkite patekimo į akis. Patekus – gausiai plaukite vandeniu.

Švelnus veido gelis sukurtas jautriai odai valyti nėštumo ir žindymo laikotarpiu. Natūralios putos išgaunamos iš Pietų Amerikos muilo medžio (Quillaja Saponaria) žievės, iš kukurūzų ir kokosų (Decyl Glucuside), kurie kartu su vandeniu sudaro minkštas, nealergiškas, netoksiškas ir nedirginančias odos putas. 

PENTAVITIN® (Saccharide Isomerate) - inovatyvi veiklioji medžiaga (vandenį pritraukianti molekulė), Hidrolizuoti kviečių baltymai (Hydrolyzed Wheat Protein) ir Pieno rūgštis (Lactic acid), intensyviai drėkina ir lygina veido odą, stabdo naujų raukšlių atsiradimą bei mažina jau atsiradusias raukšles, pagerina odos elastingumą ir apsaugines savybes, atkuria hidrolipidinę plėvelę.

Skaityti visą aprašymą
GMT Beauty
EHF1056
12 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Valiklis
Produktų linija
Mama Care
Odos tipas
Jautri
Tūris
200 ml.
Komentarai (0)