GMT Beauty Minkštinantis, Raminantis Veido Kremas 50 ml.

20,00 €

Švelnus raminantis ir minkštinantis kremas jautriai odai nėštumo ir žindymo laikotarpiu. Mažina odos jautrumą ir sausumą, ypač būdingus požymius šiam jautriam laikotarpiui. Priemonė atkuria natūralias odos apsaugines funkcijas ir užtikrina gilų bei ilgalaikį drėkinimą.  Sertifikuota (LGDSA) - Latvijos daktarų ir ginekologų asociacijos. Aktyvūs ingredientai: Atalių sėklų, Paprastųjų kviečių gemalų, Dvimetės nakvišos aliejai. Naudojimas: Ryte ir vakare tepkite ant švarios, sausos odos ir švelniai masažuokite, kol visiškai įsigers.

Inovatyvi, natūrali kremo formulė yra visiškai saugi motinai ir būsimam vaikui.

Natūralių ingredientų derinys, įskaitant naują biotechnologijos PENTAVITIN®, hidrolizuoto kviečių baltymo, pieno rūgšties ir natūralių aliejų, drėkina visus odos sluoksnius ir atkuria apsauginę funkciją. 

PENTAVITIN® (Saccharide Isomerate) - inovatyvi veiklioji medžiaga (vandenį pritraukianti molekulė), užtikrina ilgalaikį odos drėkinimą. Kremas natūraliai išlygina raukšles, skatina kolageno sintezę ir pagerina odos elastingumą.

Natūralių antioksidantų komplekso dėka, sumažinami uždegiminiai procesai audiniuose, oda tampa mažiau jautri, švytinti ir įgavusi šviežumo pojūtį.

Skaityti visą aprašymą
GMT Beauty
EHF1059
5 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Kremas
Produktų linija
Mama Care
Odos tipas
Jautri
Tūris
50 ml.
Komentarai (0)