• −20%

WELLA OIL REFLECTIONS šampūnas išryškinantis švytėjimą 250 ml.

18,10 €
14,48 €

Oil Reflection Luminous Reveal - švytėjimą išryškinantis šampūnas 250 ml.

Glotnumą ir blizgesį suteikiantis šampūnas Oil Reflections 250 ml, Wella Professionals, kuris idealiai tinka dažytų plaukų puoselėjimui. Aukščiausios kokybės terapija, kuri suteiks plaukams trigubai daugiau glotnumo bei trigubo spindesio. Unikalus, prabangiomis medžiagomis praturtintas šampūnas, kurio dėka plaukai intensyviai drėkinami giliuosiuose sluoksniuose bei išsaugomas natūralus lipidų kiekis reikalingas sveikam ir lygiam plaukui puoselėti. Prašmatnių aliejų ir ekstraktų mišinys, kuris suteikia plaukams gyvybingumo ir malonaus švelnumo, žadinančio prisilietimus.

Kamelijų aliejus – tinka visų tipų dažytiems plaukams puoselėti. Sudrėkins ir pamaitins pažeistus, chemiškai paveiktus, sausus plaukus ir atgaivins jų lankstumą,švelnumą bei spindesį. Glotnina plaukus, suteikia jiems pastebimai daugiau lygumo, todėl plaukų paviršius tampa idealiai išpuoselėtu ir patraukliu.

Baltosios arbatos ekstraktas – pasirūpina, kad plaukai būtų švarūs, detoksikuoja ir veikia kaip antioksidantas. Ekstrakto dėka slopinama laisvųjų radikalų žala, žalingo saulės poveikio pažeidimai. Dar daugiau stiprybės ir gyvybės dažytiems, nusilpusiems plaukams.

Šampūnas yra itin švelnus, lengvos kreminės konsistencijos. Dėka sudėtyje esančios baltosios arbatos ekstrakto, priemonė puikiai pašalina nešvarumus bei apnašas nuo galvos odos ir plaukų, jų nesausinant ir nesukeliant nemalonių pojūčių. Kamelijų aliejus pasirūpina, kad plaukai atrodytų lyg po aukščiausios kokybės procedūtų grožio salone.

Skaityti visą aprašymą
Wella Professionals
81557372
10 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Šampūnai
Produktų linija
Oil Reflection
Plaukų tipas
Chemiškai paveikti
Pasipūtę
Sausi
Tūris
250 ml.

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)