• −20%

WELLA OIL REFLECTIONS kaukė sustiprinanti švytėjimą 150 ml.

27,00 €
21,60 €

Oil Reflection Luminous Reboost Mask - švytėjimą sustiprinanti kaukė plaukams 150 ml.

Glotnumą ir blizgesį suteikianti kaukė Oil Reflections 150 ml, Wella Professionals tai maitinamoji kaukė plaukų struktūrai giliuosiuose sluoksniuose atkurti ir švelnumui suteikti. Priemonė idealiai tinka dažytiems ir natūraliems plaukams stiprinti. Priemonės sudėtyje naudojama nemaža koncentracija veikliųjų medžiagų, pasižyminčių plaukų atstatymu, intensyviu drėkinimu. Veikia plaukus iš vidaus, prasiskverbiant į giliuosius sluoksnius aprūpinant juos maistingomis, drėkinančiomis medžiagomis.

Pantenolis – reguliuoja ir atkuria plaukų drėgmės pusiausvyrą.

Kamelijų aliejus – tinka visų tipų plaukams puoselėti. Sudrėkins ir pamaitins pažeistus, chemiškai paveiktus, sausus plaukus ir atgaivins jų lankstumą,švelnumą bei spindesį. Glotnina plaukus, suteikia jiems pastebimai daugiau lygumo, todėl plaukų paviršius tampa idealiai išpuoselėtu ir patraukliu.

Baltosios arbatos ekstraktas – pasirūpina, kad plaukai būtų švarūs, detoksikuoja ir veikia kaip antioksidantas. Ekstrakto dėka slopinama laisvųjų radikalų žala, žalingo saulės poveikio pažeidimai. Dar daugiau stiprybės ir gyvybės dažytiems, nusilpusiems plaukams.

Kaukės poveikio dėka pasieksite maksimalių plaukų atkūrimo, maitinimo bei drėkinimo rezultatų. Didelė koncentracija veikliųjų medžiagų padeda kovoti su plaukų sausėjimu bei porėtumu, išvengiama plaukų lūžinėjimo bei galiukų skilimo rizikos. Priemonės dėka plaukai atgauna lankstumą, atrodo pastebimai gyvybingesniais, paviršius lygesnis ir apsaugotas nuo žalingos aplinkos poveikio.

Skaityti visą aprašymą
Wella Professionals
81557382
10 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Kaukės
Produktų linija
Oil Reflection
Plaukų tipas
Sausi
Silpni, kuriems reikalingas atstatymas
Tūris
150 ml.

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)