ICON Mr. A TRANSLUCENT formavimo pamoda 90 g.

25,00 €

Vyrams skirtos plaukų priežiūros Mr. A linijos priemonės sukurtos šiuolaikiniam vyrui. Mr. A –  daugiau nei linija vyrams, tai svarbi kasdieninės odos ir plaukų priežiūros dalis. Tai daug daugiau nei formavimo priemonė, tai gilus odos bei plaukų maitinimas!

Garantuoja tvirtą šukuoseną visą dieną. Naudojant šią priemonę, sukuriama itin stipri, išlaikanti lanksčių plaukų efektą, šukuosena. Puikiai tinka besipučiantiems plaukams suvaldyti. Sudėtyje esantys ingredientai maitina ir drėkina plaukus.

Kaktuso ekstraktas veikia kaip apsauga nuo saulės. Juka regeneruoja ir apsaugo odą nuo išsausėjimo. Šalavijas veikia kaip antiseptikas, ypač sporto metu, kai susidaro palanki terpė daugintis bakterijoms. Taukmedžio sviestas suteikia gilų drėkinimą iki pat kito plovimo. Dygminų aliejus susijungia su kitais ingredientais ir pagerina jų pernašą į plauko struktūrą. Kaparėliai stiprina plaukų augimą. Alavijas ramina ir neleidžia odai išsausėti.

Naudojimas: Galite formuoti tiek drėgnus, tiek sausus plaukus. Pirštais paimkite priemonę, paskirstykite ją delnuose ir tepkite ant plaukų formuodami norimą šukuoseną.

Skaityti visą aprašymą
I.C.O.N.
113023
9 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Formavimo priemonės
Vyrams
Produktų linija
Mr. A
Plaukų tipas
Pasipūtę
Sausi
Tūris
90 g.
Komentarai (0)