ICON THE OIL aliejus skutimuisi ir barzdos priežiūrai 100 ml.

29,00 €

Dvigubo poveikio aliejus. Galima naudoti kaip skutimosi aliejų arba kaip maitinantį aliejų veidui ir barzdai.

Tai ypatingas aliejų mišinys, paruošiantis odą komfortiškai skutimosi procedūrai. Šis aliejus apsaugo odą nuo dirginimo ir palengvina skustuvo slydimą. Puikiai tinka puoselėti ir prižiūrėti barzdą. Priemonė nepalieka riebaus sluoksnio. Maitina ir minkština veido odą ir barzdos plaukus. Tinka visiems odos tipams. Sudėtyje esantis specialus egzotinių aliejų mišinys drėkina visų tipų barzdas.

Kaprilo/kaprio trigliceridus dar galima vadinti „sausu“ aliejumi, suteikiančiu odai švelnumo pojūtį. Alyvuogių ir Argano aliejai kovoja prieš laisvuosius radikalus, išlaiko odą elastingą ir jauną. Alavijo ir mentolio ekstraktai ramina ir drėkina sudirgusią odą. Bergamotės aliejus turi gydomųjų savybių, ramina odą. Skvalanas – puikus antioksidantas, kuris skatina odos regeneraciją ir pasižymi antibakteriniu poveikiu, užtikrina kitų komponentų patekimą į giliuosius odos sluoksnius ir sustiprina jų veiksmingumą.

Naudojimas: Dviguba funkcija: prieš skutimą naudokite kaip odą ir plaukus suminkštinantį aliejų arba kaip barzdą glotninantį, drėkinantį aliejų.

Prieš skutimąsi: Aliejus sukurtas taip, kad paruoštų odą skutimo procedūrai, išvengtų aplinkos streso, suteiktų gyvybingumo ir elastingumo. Ištrinkite tarp delnų, sušildytą tarp delnų aliejų įmasažuokite į veido odą, kol ji visiškai įsigers. Įsigėrus tepkite Mr. A skutimosi kremą.

Barzdos priežiūra: Dėl dvigubos funkcijos, šis aliejus puikiai tinka barzdos drėkinimui ir glotninimui. Ištrinkite tarp delnų ir paskirstykite per barzdą, kol jis visiškai įsigers. Kruopščiai iššukuokite, leisdami priemonei tolygiai pasiskirstyti. Nepalieka riebaus sluoksnio.

Skaityti visą aprašymą
I.C.O.N.
117003
12 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Barzdai
Veido aliejus
Vyrams
Tūris
1000ml
Komentarai (0)