• −20%

WELLA Rose Blaze dažanti plaukų kaukė 150 ml.

24,04 €
19,23 €

Color Fresh Mask Rose Blaze - Sukurkite sodrius rožinius atspalvius šviesiems plaukams. Kuo šviesesni plaukai, tuo ryškesnis rožinis atspalvis. 

Šios kaukės yra sukurtos visiems, kas nori išsaugoti ir palaikyti savo plaukų spalvą namuose, arba keisti ją, suteikiant plaukams naujų atspalvių! 

3 pagrindinės priežastys, kodėl COLOR FRESH kaukės yra skirtos būtent tau:

  • Neutralizuoja ir panaikina nepageidaujamus gelsvus atspalvius
  • Atnaujina ir suteikia pageidaujamą atspalvį plaukams
  • Keičia plaukų spalvą nuo švelniai pastelinio iki sodraus atspalvio

Naujosios COLOR FRESH kaukės sukurtos su Wella Professionals kruopščiai atrinktais pigmentais, profesionaliems spalvos rezultatams išgauti, bei priežiūros ingredientais, kurie padaro plaukus sveikesnius. Ir visa tai be jokios žalos plaukams! COLOR FRESH kaukės ne tik atnaujina plaukų spalvą, bet ir sumažina plaukų lūžinėjimą juos šukuojant.

Naudojimas: i
šplaukite plaukus su šampūnu ir nusausinkite juos rankšluosčiu. Būtinai naudokite pirštines. Tepkite kaukę ant plaukų sruoga po sruogos. Laikykite iki 10 min. Gerai nuskalaukite bei formuokite plaukus kaip įprasta - kondicionieriaus nereikia. Vidutinio ilgio plaukams naudokite apie 30g kaukės (ledų rutuliuko dydžio).Kaukės dažo drabužius! Rekomenduojama tai įvertinti ir pasirinkti mažiau naudojamus marškinėlius dažant plaukus.

Skaityti visą aprašymą
Wella Professionals
993566248
10 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Dažančios kaukės
Produktų linija
Color Fresh Mask
Plaukų tipas
Chemiškai paveikti
Tūris
150 ml.

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)