WELLA OIL REFLECTIONS kondicionierius suteikiantis švytėjimo plaukams 30 ml.

6,10 €

Ol Reflections Luminous Conditioner - švytėjimo plaukams suteikiantis kondicionierius 30 ml. (kelioninis)

Glotnumą ir blizgesį suteikiantis balzamas Oil Reflections 30 ml, Wella Professionals puoselėja dažytus plaukus ir pasirūpina tobula jų išvaizda. Itin lengvos, kreminės konsistencijos balzamas pasirūpina, kad plaukai būtų geidulingai minkštais, maloniais prisilietimams. Unikali balzamo formulė suteikia plaukams išsvajoto tris kart stipresnio glotnumo ir sveikai atrodančio spindesio. Balzamo sudėtis praturtinta aukštos kokybės aliejais bei ekstraktais, kurie prasiskverbia į plauko vidų ir intensyviai drėkina giliausius, sunkiai pasiekiamus plauko sluoksnius. Pastebimai lygesnis plaukų paviršius, pastebimai mažiau lūžinėjančių plaukų, pastebimai sveikesni ir nesuskilę plaukų galiukai.

Kamelijų aliejus – tinka visų tipų dažytiems plaukams puoselėti. Sudrėkins ir pamaitins pažeistus, chemiškai paveiktus, sausus plaukus ir atgaivins jų lankstumą,švelnumą bei spindesį. Glotnina plaukus, suteikia jiems pastebimai daugiau lygumo, todėl plaukų paviršius tampa idealiai išpuoselėtu ir patraukliu.

Baltosios arbatos ekstraktas – pasirūpina, kad plaukai būtų švarūs, detoksikuoja ir veikia kaip antioksidantas. Ekstrakto dėka slopinama laisvųjų radikalų žala, žalingo saulės poveikio pažeidimai. Dar daugiau stiprybės ir gyvybės dažytiems, nusilpusiems plaukams.

Balzamas suteikia plaukams galingą apsaugą, kuri detoksikuoja žalingus aplinkos nešvarumus, laisvuosius radikalus, bei ultravioletinius saulės spindulius. Maksimaliai atsparesni žalai plaukai, trigubai daugiau spindesio ir glotnumo, malonus prisilietimui.

Skaityti visą aprašymą
Wella Professionals
81557376
10 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Kondicionieriai
UV apsauga
Produktų linija
Oil Reflection
Plaukų tipas
Chemiškai paveikti
Pasipūtę
Sausi
Tūris
30 ml.

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)