• 60sekundžių maitinanti kaukė TRANSFORMATIONAL INFUSION 250ML
60sekundžių maitinanti kaukė TRANSFORMATIONAL INFUSION 250ML

ICON TRANSFORMATIONAL INFUSION maitinanti kaukė 250 ml.

39,00 €

60 sekundžių maitinanti kaukė TRANSFORMATIONAL INFUSION 250 ML.

Atkuria, atstato pažeistus, besipučiančius ir išsausėjusius plaukus vos per 60 sekundžių. Tai maitinamoji kaukė su kaupiamuoju poveikiu, kurią galima naudoti kasdien, atstato plaukų elastingumą ir užtikrina jų apsaugą iki pat kito plovimo. Praturtinta stipriu antioksidantų mišiniu ir neapsunkina plaukų.

Vitaminas C – stiprus antioksidantas, atliekantis esminį vaidmenį kolageno gamyboje, kuris taip pat apsaugo nuo laisvųjų radikalų daromos žalos. Alyvuogių aliejus – natūralus aliejus, gaminamas iš Viduržemio jūros kraštuose augančių alyvmedžių. Jis atkuria plaukų struktūrą, suteikia glotnumo. Taukmedžio sviestas išgaunamas iš Afrikos tajų medžio riešuto. Tai puikus drėkiklis, padedantis drėkinti, išlyginti ir suteikti blizgesio, kartu atkuriantis plaukų elastingumą. Acai uogų sudėtyje yra visi plaukams reikalingi vitaminai ir mineralai. Alavijas naudojamas dėl savo drėkinančių ir regeneruojančių savybių.

Naudojimas: Specialiu šaukšteliu, neįmerkdami pirštų, pakabinkite nedidelį kaukės kiekį, ištrinkite tarp delnų ir švelniai tepkite ant rankšluosčiu nusausintų plaukų, gerai iššukuokite. Kaukę laikykite pagal poreikį (kaukė pradeda veikti nuo pirmos minutės) ir tuomet kruopščiai nuskalaukite.

Skaityti visą aprašymą
I.C.O.N.
112105
9 Prekės

Charakteristikos

Plaukų tipas
Pasipūtę
Sausi
Silpni, kuriems reikalingas atstatymas
Komentarai (0)