TRANSDERMIC COMPLETE TREATMENT 100% ampulių kompleksas MOTERIMS 1300 40 vnt.

279,00 €

CRESCINA TRANSDERMIC COMPLETE TREATMENT 100% ampulių kompleksas plaukų slinkimo stabdymui ir plaukų atauginimui MOTERIMS, 1300 stiprumo, 40 vnt. (20+20).

CRESCINA TRANSDERMIC COMPLETE TREATMENT 100% ampulių kompleksas plaukų slinkimo stabdymui ir plaukų atauginimui MOTERIMS, 1300 stiprumo, 40 vnt. (20+20). Dermatologinis kosmetinis produktas, skirtas išoriniam naudojimui. Tai ampulės galvos odai, kurios skatina natūralų, fiziologinį plaukų augimą ir stabdo plaukų slinkimą. Sudėtyje yra kompleksas RE-GROWTH (cisteinas, lizinas, glikoproteinas) kompleksas HFSC (kamieninių ląstelių aktyvatorius: hidrolizuoti ryžių baltymai, korosolinė rūgštis) ir naujasis "Booster"- augimą skatinantis kompleksas (metioninas, glicinas, vario tripeptidas-1). CRESCINA RE-GROWTH formulė yra apsaugota 8 Šveicarijos ir Europos patentais. Ją sustiprina LABO TRANSDERMINĖ TECHNOLOGIJA, praturtinta 3 stiprikliais (pentileno glikolis, decileno glikolis, kaprilio glikolis), gerinančiais veikliųjų medžiagų įsiskverbimą į galvos odą. Speciali formulė moterims. 1300 koncentracijos produktas- tinkamas esant stipraus plaukų retėjimo ir probleminio plikimo atvejais. Rekomenduojama naudoti fiziologinio, bet ne patologinio, plaukų retėjimo ir  slinkimo atvejais. Neveikia visiškai sunykusių folikulų. Pakuotėje: dešimt "Crescina Re- Growth  HFSC 100% ampulių ir  dešimt "Crescina Anti- Hair loss HSSC ampulių.

NAUDOJIMAS: kiekvienoje ampulėje yra 3,5 ml preparato. Naudoti kasdien, 5 dienas iš eilės. Po to daryti 2 dienų pertrauką ir vėl naudoti. Tepti ant sausos galvos odos vakare. Nenuplauti. 20 pakuotėje esančių ampulių pakanka 1 mėnesio naudojimo kursui. Prieš naudojimą BŪTINAI PERSKAITYKITE naudojimo instrukciją, esančią viduje ir sužinokite daugiau informacijos apie produktą. Įspėjimas: TIK IŠORINIAM NAUDOJIMUI. NETINKAMAS INJEKCIJOMS. DRAUDŽIAMA NURYTI. Vengti sąlyčio su akimis ir gleivinėmis.

Skaityti visą aprašymą
Crescina
C700265
10 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Ampulės
Plaukų tipas
Slenkantiems plaukams
Komentarai (0)