ICON CURE RECOVER regeneruojantis šampūnas 250 ml.

26,00 €

ICON CURE RECOVER regeneruojantis šampūnas 250 ml.

Intensyviai atstatantis ir regeneruojantis plaukus šampūnas. Vitaminai ir mineralai, esantys šampūne, giliai maitina plaukus, palaiko odos pH balansą. Šampūnas mažina plaukų pūtimąsi. Šampūne esanti unikali formulė skatina plaukų augimą, stiprina plaukų svogūnėlius. Tai vienas iš pirmųjų šampūnų, turintis tokią daugybę veiksmingų komponentų ir medžiagų, kurios kovoja su odos dermatitais, plaukų slinkimu, taip pat atstato plaukų struktūrą ir padeda palaikyti spalvą nuo išblukimo. Naudojant šį šampūną plaukai ir galvos oda bus visada sveika, plaukai nebeslinks, turės gyvybingumo ir apimties, o spalva ilgiau išliks ryški.

Prodew 500 apsaugo plaukų spalvą, bolivinė balanda juos sustiprina. Tripeptidai stimuliuoja plaukų šaknis, suteikia jiems elastingumo. Vitaminai ir mineralai giliai maitina plaukus, palaiko pH balansą. Rozmarinas kartu su aliejais ramina galvos odą. Aminorūgščių kompleksas skatina sveikų, stiprių plaukų augimą.

Naudojimas: Sudrėkinkite plaukus šiltu vandeniu. Šampūną paskirstykite ant galvos odos ir švelniai masažuokite. Išskalavus pakartokite procedūrą antrą kartą, palikdami šampūną veikti iki 5 min. Išskalaukite. Geriausiam rezultatui pasiekti naudokite kartu su kitais CURE linijos produktais ar kitais Jūsų pamėgtais I.C.O.N. kondicionieriais bei kaukėmis.

Patarimai: Puikiai tinkamas naudoti po dažymo procedūrų siekiant užfiksuoti plaukų spalvą. Taip pat padeda sumažinti plaukų porėtumą.

Skaityti visą aprašymą
I.C.O.N.
110108
6 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Šampūnai
Produktų linija
Cure By Chiara
Plaukų tipas
Pasipūtę
Sausi
Silpni, kuriems reikalingas atstatymas
Tūris
250 ml.

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)