ICON ANTI FRIZZ kondicionierius 1000 ml.

110,00 €

ANTI FRIZZ linija – natūralių ir ekologiškų ingredientų derinys, be jokių hidrolizuotų gyvulinės kilmės baltymų, formaldehidų ir parabenų.

Biotinas suteikia plaukams stiprumo, o Keraveg18 maitina ir glotnina plaukus, suvaldo nepaklusnią struktūrą, didina plaukų elastingumą ir išsaugo spalvą. Taip pat saugo nuo žalingo aplinkos ir terminio poveikių, lengvina iššukavimą. Kruopščiai atrinkti ingredientai atstato net stipriai pažeistus plaukus, neleidžia plaukams šakotis ir skilinėti galiukams. Jūsų plaukai taps glotnūs lyg šilkas. Naudojant naujausias technologijas Keraveg18 ir Biotinas prasiskverbia iki pat plauko šerdies, užpildo plaukus ir padaro juos glotnesnius ir tiesesnius. ANTI-FRIZZ kondicionuojanti kaukė, praturtinta visomis reikalingomis aminorūgštimis, kurios užtikrina plaukų stiprumą iš vidaus. Baltymai suteikia tvirtumo, o aliejai glotnumo. Keravis baltymų kompleksas ir pantenolis suteikia elastingumo ir tiesumo.

Keraveg18 ir Biotinas prasiskverbia iki pat plauko šerdies, užpildo plaukus ir padaro juos glotnesnius ir tiesesnius. Praturtinta visomis reikalingomis aminorūgštimis, kurios užtikrina plaukų stiprumą iš vidaus. Baltymai suteikia tvirtumo, o aliejai glotnumo. Keravis baltymų kompleksas ir pantenolis suteikia elastingumo ir tiesumo.

Naudojimas: Kondicionierių paskirstykite ant ANTI-FRIZZ šampūnu išplautų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų. Kruopščiai iššukuokite nuo šaknų iki galiukų ir palikite veikti 5 minutes. Išskalaukite. Norint pasiekti maksimalų rezultatą, naudokite kartu su ANTI-FRIZZ SMOOTH nenuplaunamu balzamu.

Patarimai: Nedidelį kaukės kiekį paskirsčius ant plaukų galiukų galite naudoti kaip nenuplaunamą priemonę prieš formuojant plaukus. Naudokite tarp/po balinimų, prieš tonavimą. Padeda sureguliuoti tolygų tono padengimą.

Skaityti visą aprašymą
I.C.O.N.
112010
7 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Kondicionieriai
Produktų linija
Anti-Frizz
Plaukų tipas
Pasipūtę
Silpni, kuriems reikalingas atstatymas
Tūris
1000ml

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)