DCM ENERGISING šampūnas slenkantiems plaukams 300 ml.

12,00 €

DIAPASON® COSMETICS MILANO pateikė sprendimą kovai su plaukų slinkimu!

BE SLS | BE SLES | BE parabenų | BE silikonų

Du linijos produktai pagerina mikrocirkuliaciją, skatina deguonies patekimą į galvos odą ir stiprina plauko pluoštą. Idealiai tinka silpniems, likusiems slinkti plaukams.

DCM Energising Shampoo skatina deguonies patekimą į galvos odą ir plaukų augimą. Šampūnas stiprina plauko pluoštą ir švelniai atgaivina odą.

DCM Energising Lotion stimuliuoja plaukų folikulus ir galvos odos tonusą. Palieka plaukuose šviežumo pojūtį, ir pagyvina galvos odą.

Aktyvūs ingredientai:

  • Ženšenis priklauso Araliaceae šeimai. Jis stiprina streso paveiktus, susilpnėjusius plaukus, stimuliuoja jų augimą. Ženšenis maitina plaukų folikulus, taip pagerindamas galvos odos būklę. Tai stiprus natūralus antioksidantas.
  • Šalavijas – daugiametis augalas, priklausantis Lamiaceae šeimai. Šalavijas savyje turi aukštą beta-sitosterolio kiekį – šis junginys blokuoja fermentų, atsakingų už plaukų slinkimą, veiklą.
  • Granatmedis – augalas, priklausantis Lythraceae šeimai, plačiai paplitęs visame pasaulyje, įskaitant Viduržemio jūros regioną. Granatas efektyviai stabdo plaukų silpnėjimą ir slinkimą, pagerina galvos odos cirkuliaciją ir stiprina plaukų folikulus.
  • Kofeinas skatina mikrocirkuliaciją. Jis prasiskverbia į odą, stimuliuoja plaukų folikulų aktyvumą ir saugo nuo intensyvaus plaukų slinkimo. Saugo ir stiprina plaukų šaknis.

Naudojimas: tepkite ant drėgnų plaukų, masažuodami sukamaisiais judesiais. Pradėkite nuo kaktos ir tęskite per visą galvą, baigiant sprandu. Išskalauti šiltu vandeniu. Procedūrą kartokite dukart.

Dėmesio: laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenuryti.

Gamintojas: DIAPASON® COSMETICS MILANO S.R.L., Italija.

Tūris: 300 ml, 1000 ml.

Skaityti visą aprašymą
730EVA
6 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Šampūnai
Plaukų tipas
Chemiškai paveikti
Nedažyti, natūralūs
Slenkantiems plaukams
Tūris
300 ml.
Komentarai (0)