DCM purškiamas blizgesys - deimantinė dulksna 300 ml.

15,00 €

DIAPASON® COSMETICS MILANO PURŠKIAMAS BLIZGESYS – DEIMANTINĖ DULKSNA

BE parabenų | BE silikonų | BE dažiklių | BE mineralinių aliejų

Purškiamasis blizgesys suteikia plaukams ilgai išliekantį žėrintį žvilgesį ir užtikrina jų švelnumą. Priemonė neapsunkina plaukų, nepalieka lipnumo ir riebumo pojūčio. Antistatinė apsauga. Nuima šiaušimąsi, apsaugo nuo drėgmės. Suteikia sveikų plaukų išvaizdą.

Aktyvūs ingredientai:

  • Žalioji arbata praturtinta E ir C vitaminais, padedančiais palaikyti sveikus ir blizgančius plaukus. Ji taip pat apsaugo nuo neigiamo aplinkos poveikio. Žaliojoje arbatoje esantis pantenolis stiprina plaukus bei saugo jų galiukus nuo lūžinėjimo. Tai plačiai žinomas ingredientas, kuris ramina ypač jautrią odą.
  • Šilko baltymai, gauti iš šilkaverpių kokonų gijų. Jie yra žinomi dėl ypatingo drėkinamojo ir švytėjimą suteikiančio poveikio. Šilko baltymai minkština bei maitina odą ir plaukus. Jie tampa švelnūs it šilkiniai. Šis natūralus priedas plaukams suteikia prabangaus spindesio, apčiuopiamo švelnumo ir elastingumo. Tai ypač naudingas ingredientas formavimo priemonėms.

Naudojimas: tolygiai purškite ant išplautų, rankšluosčiu nusausintų plaukų arba ant sausų plaukų. Purškiklis suteiks blizgesio ir žavingą spindinčių plaukų išvaizdą.

Dėmesio: laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenuryti.

Gamintojas: DIAPASON® COSMETICS MILANO S.R.L., Italija.

Tūris: 300 ml.

Skaityti visą aprašymą
534EVA
5 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Formavimo priemonės
Purškiklis
Plaukų tipas
Nepaklusnūs
Sausi
Tūris
300 ml.
Komentarai (0)