DCM apimtį didinančios putos 300 ml.

13,00 €

DIAPASON® COSMETICS MILANO APIMTĮ DIDINANČIOS PUTOS. Ypač veiksmingos!

BE parabenų | BE silikonų | BE dažiklių | BE mineralinių aliejų

Putos suteikia plaukams apimties, elastingumo, švelnumo ir žvilgesio. Efektyviai apsaugo plaukus nuo aukštos temperatūros. Kondicionuoja, suteikia plaukams paklusnumo, lengvumo ir švelnumo. Išryškina ir sustiprina plaukų judėjimą, Jų neapsunkina ir nesulipdo.

Aktyvūs ingredientai:

  • Žalioji arbata praturtinta E ir C vitaminais, padedančiais palaikyti sveikus ir blizgančius plaukus. Ji taip pat apsaugo nuo neigiamo aplinkos poveikio. Žaliojoje arbatoje esantis pantenolis stiprina plaukus bei saugo jų galiukus nuo lūžinėjimo. Tai plačiai žinomas ingredientas, kuris ramina ypač jautrią odą.
  • Šilko baltymai, gauti iš šilkaverpių kokonų gijų. Jie yra žinomi dėl ypatingo drėkinamojo ir švytėjimą suteikiančio poveikio. Šilko baltymai minkština bei maitina odą ir plaukus. Jie tampa švelnūs it šilkiniai. Šis natūralus priedas plaukams suteikia prabangaus spindesio, apčiuopiamo švelnumo ir elastingumo. Tai ypač naudingas ingredientas formavimo priemonėms.

Naudojimas: išplaukite ir rankšluoščiu nusausinkite plaukus. Prieš naudojimą gerai suplakite. Vožtuvą nukreipkite žemyn, purškite produktą į ranką ir paskirstykite ant plaukų. Formuokite, kaip pageidaujate.

Dėmesio: laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenuryti.

Gamintojas: DIAPASON® COSMETICS MILANO S.R.L., Italija.

Tūris: 300 ml.

Skaityti visą aprašymą
533EVA
9 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Putos
Plaukų tipas
Chemiškai paveikti
Nedažyti, natūralūs
Reikalinga apimtis
Tūris
300 ml.
Komentarai (0)