• Pro

Minkštinantis ekstra losjonas 500 ml. Extra Liquid Remover (Liquid Peeling)

Tik profesionaliam naudojimui! 

Tik profesionalams
Kaip užsiregistruoti grožio srities specialistams?

Priemonė yra skirta papildomam, vietiniam, giliam epidermio raginio sluoksnio suminkštinimui, esant pėdų keratozei ir hiperkeratozei, nuospaudoms ir mozoliams. Tepkite tik suragėjusias odos vietas, venkite kontakto su nagais ir sveikomis vietomis.

Nenaudokite ant atvirų žaizdų, gilių įtrūkimų ir odos su grybeline infekcija. Būtinai naudoti pirštines. Prieš naudodami priemonę, NEMIRKYKITE KOJŲ VONELĖJE!

Nenaudokite aštrių ar pjaunančių daiktų. Nenaudokite priemonės ant sužeistų ir pažeistų odos vietų!

Taikymo būdas: Nedidelį kiekį losjono užtepkite ant vatos diskelio ​​ir uždėkite ant pažeistos odos (suragėjusios vietos). Apvyniokite plėvele ir palaukite 4–15 minučių. Nuimkite plėvelę ir vatos diskelius, KART skalpeliu nuimkite suminkštėjusį odos sluoksnį, tuomet frezos pagalba arba rankiniu būdu (pėdų dilde) pašalinkite likusius suragėjimus. Užbaigiant procedūra kruopščiai nuplaukite pėdas vandeniu, nusausinkite ir užtepkite vieną iš šių preparatų: kremas sausoms ir suskilinėjusioms kojoms arba gaivinamoji talko emulsija, profilaktinis tepalas kojoms, kremas nuo odos paraudimo ir dirginimo, šaldantis ir raminamasis gelis.


Skaityti visą aprašymą
Kart Effective
7032
17 Prekės

Charakteristikos

Produktų linija
Profesional feet
Tūris
500 ml.
Komentarai (0)