SUNEWmed+ Veido gelis-šveitiklis su vitaminu C, 120 ml

29,00 €

Veido gelis pašalina negyvas odos ląsteles, sugrąžina odai spindesį ir sveiką išvaizdą. Rekomenduojama visų tipų odai.

Tinka jautriai odai su išsiplėtusiais kapiliarais. SUNEW MED+ negyvas epidermio ląsteles šalinantis veido gelis yra geriausias veido šveitiklis negyvoms odos dalelėms ir nešvarumams šalinti, kokį tik galite įsivaizduoti. Tai revoliucinė priemonė, kuri glotnina odą ir suteikia spindinčią išvaizdą vos per 1 minutę. Puiki alternatyva mikrodermabrazijai.

Poveikis:

  • Švytinti oda;
  • Skaisti ir jaunatviška išvaizda;
  • Tobulai glotni oda be inkštirų ir nešvarumų.

Veikliosios medžiagos:

Vitaminas C – odos senėjimo procesus lėtinantis ir spalvos pakitimus šviesinantis antioksidantas;

Karčiavaisių citrinmedžių aliejus – išgaunamas iš karčiavaisių citrinmedžių ūglių. Pasižymi stangrinamuoju ir jauninamuoju poveikiu;

Kukurūzų krakmolo hidrolizatas – padidina vandens kiekį viršutiniame epidermio sluoksnyje. Oda tampa sudrėkinta ir stangri;

Alyvuogių aliejus – maitina odą, sukuria apsauginę plėvelę, pagerina odos aprūpinimą krauju, stiprina barjerinę funkciją, atkuria ir drėkina.

Naudojimas:

Tepkite ant sausos odos. Venkite akių srities odos, švelniai masažuokite (1 min.), po to nuskalaukite. Galima naudoti kas 2 savaites.Įspėjimai:saugokite, kad nepatektų į akis. Jeigu taip nutiko, iš karto skalaukite su vandeniu. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nustokite naudoti, jeigu oda sudirgo.Patikrinta dermatologiškai.

Talpa: 120 ml.

Ingredientai: Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Carbomer, Cetrimonium Chloride, Diazolidiny Urea, Citrus Aurantiim Amara (Bitter Orange) Oil, Iodopropynyl Butylcarbamate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI 15985, CI 19140, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil.

Skaityti visą aprašymą
590527
197 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Prausikliai
Šveitiklis
Odos tipas
Brandi
Jautri
Mišri
Normali
Oda, kuriai reikia šviesinimo
Tūris
120 ml.
Komentarai (0)