GMT Beauty Akių Paburkimą Mažinantis Gelis 15 ml

36,00 €
Inovatyvus gelis gerinantis limfinę ir veninę cirkuliaciją. Mažina audinių paburkimą, paakių patamsėjimą, stiprina odos struktūrą ir gerina elastingumą. Aktyvūs ingredientai: Azijinės centelės lapų, Gebenė lipikė, Tikrojo citrinmedžio, kaštono ekstraktai. Naudojimas: Ryte ir vakare tepkite gelį ant švarios ir sausos odos. Švelniai masažuokite, kol visiškai įsigers į odą. Norint gauti geriausią rezultatą, rekomenduojama naudoti serumą kartu su „ATGAIVINANTIS AKIŲ KONTŪRO KREMAS“.

Gelis mažina patinimą, gerina kraujotaką ir medžiagų apykaitą audiniuose. Padidėjus limfinei ir veninei cirkuliacijai šalina susikaupusius neorganinius ir organinius kilmės toksinus.

Drenuojančio gelio sudėtyje - Azijinės centelės lapų ekstraktas (Centella asiatica), Gebenės lipikės ekstraktas (Hedera helix) ir Paprastojo kaštono ekstraktas (Aesculus hippocastanum), turi bioflavonoidų - hederino, rutino ir escino, kurios stiprina venų ir limfos kapiliarų sieneles, mažina jų pralaidumą ir trapumą.

Citrinų žievelės ekstraktas suteikia diuretinę savybę. Odoje palaikomas optimali skysčių pusiausvyra, kuri būtina norint pašalinti edemą ir pagerinti kraujotaką.

Skaityti visą aprašymą
GMT Beauty
ID-2024
4 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Paakių priežiūra
Tūris
15 ml.
Komentarai (0)