GMT BEauty Formuojamasis Priešraukšlinis Kremas 50ml

49,00 €

Inovatyvi "Volufirming" technologija veikia visus odos sluoksnius, skatina natūralų odos atstatymo procesą, sumažina odos senėjimo požymius, oksidacinę žalą (sukeltą disbalansą tarp laisvųjų radikalų ir kūno antioksidantų), lygina ir natūraliai užpildo raukšlės, formuoja veido kontūrą, sumažina chronologinio senėjimo ir fotosenėjimo sukeltus požymius. Aktyvūs ingredientai: NEODERMYL®, VOLUFORM®. Naudojimas: Ryte ir vakare tepkite ant švarios, sausos odos ir švelniai masažuokite, kol visiškai įsigers.

Kruopščiai subalansuotas aktyvus ingredientų derinys lėtinantis senėjimo procesą.

Sumažina odos struktūros pokyčius, odos elastingumo ir apimties praradimą, hormoninių procesų sukelto raukšlių atsiradimą, chronologinį senėjimą.

NEODERMYL® - aminorūgščių derinys, veikia kaip natūralus užpildas, fiziologiškai užpildo jau esamas raukšles.

VOLUFORM® - lipoamino rūgštis - dvejopo poveikio natūralus ingredientas. Atnaujina riebalų ląstelių gamybą ir aktyvuoja jungiamojo audinio regeneracinius procesus. Atstato fibroblastų ir tarpląstelinę struktūrą, efektyviai užpildytos raukšlės, atkuriama veido forma.

Natūralūs silicio šaltinis padidina hidroksiprolino - amino rūgščių kiekį audiniuose, kuris veikia odos jungiamųjų audinių sintezę. Atsinaujina jungiamojo audinio gyvybingumą ir gebėjimą sugerti vandenį.

Praturtintas antioksidantų derinys, kovoja su laisvaisiais radikalais, stimuliuoja kolageno sintezę.

Veiksmingas natūralių aliejų ir kviečių baltymų derinys išlaiko odos elastingumą, apsaugo nuo drėgmės praradimo, sulėtina senėjimo procesą, gerina medžiagų apykaitą ir toksinų išsiskyrimą. Sudėtyje yra vitaminų B1 ir B6. Gausu vitamino E, kuris minkština ir giliai maitina odą. Polinesočiosios riebiosios rūgštys gerina odos biocheminius procesus, drėkina ir minkština odą, suteikia stangrumo ir švytėjimo.

Skaityti visą aprašymą
GMT Beauty
FH1030
4 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Kremas
Odos tipas
Brandi
Tūris
50 ml.
Komentarai (0)