GMT Beauty Krūtinę Stangrinanti Kaukė 200g.

22,80 €

Alginatinė, valanti dumblių kaukė su spirulina ir ginkmedžio ekstraktu. Kaukė skirta veido, kaklo ir krūtinės sritims. Drėkina, stiprina ir atjaunina odos struktūrą. Aktyvūs ingredientai: Ginkgo Biloba, Spirulina. Naudojimas: Sumaišykite reikalingą kaukės kiekį (~ 100 g) su 300 ml vandens (+ 20 °C). Maišykite, kol susidarys vientisa masė panaši į želatinos tipo struktūrą. Kaukę tepkite ant švarios veido, kaklo, dekolte ir krūtinės odos. Laikykite 15 minučių, o vėliau ją nuimkite.

Kaukės sudedamosios dalys stimuliuoja elastino ir halurono rūgšties susidarymą, stabdo odos ląstelių senėjimą, valo ir remineralizuoja odą. Aktyvūs dumblių komponentai turi unikalių drėkinimo savybių.

Spirulina, turinti didelį baltymų kiekį, taip pat B grupės vitaminai ir β-karotinas maitina odą ląstelių lygmenyje. Spirulina padeda aprūpinti ląsteles deguonimi ir pagerina kraujo apytaką. Pagerėja odos regeneracija ir odos apsauginės savybės. Taip pat spirulina turi teigiamą poveikį kapiliarams, juos stiprina ir užkerta kelią kapiliarų spazmams. Dėl įvairių teigiamų spirulinos efektų oda atsinaujina, ląstelėse pagreitėja gyvybiškai svarbūs procesai, pašalinamos smulkios raukšlės. Dumblių kaukė efektyviai sumažina paraudimą ir suteikia stangrumo efektą.

Skaityti visą aprašymą
GMT Beauty
ABU.02.
9 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Krūtinei
Tūris
200 g.
Komentarai (0)