GMT Beauty Drėkinanti Ir Švytėjimo Suteikianti Gelinė Kaukė 50 ml.

18,00 €

Prabangi greito veikimo gelinė kaukė turi intensyvias drėkinimo savybes. Po pirmojo panaudojimo oda tampa drėgnesnė ir elastingesnė.  Kaukė greitai atstato epidermio barjerą ir užtikrina gilų, ilgalaikį odos drėkinimą. Gelinė kaukė yra atjauninančio poveikio, patempia ir šviesina odą. Aktyvūs ingredientai: PENTAVITIN®, kviečių gemalų aliejus, Azijinė centelė lapų ekstraktas. Naudojimas: 1-2 kartus per savaitę tepti veido, kaklo ir dekoltė odą. Po 15-20 minučių likučius nuvalyti drėgna kempine.

Patentuotas natūralus molekulinis drėkiklis PENTAVITIN® (sacharidų izomeratas) reguliuoja vandens balansą ir skatina drėgmės išlaikymą, suteikia stiprų ir ilgalaikį drėkinimą.

Praturtintas natūralių antioksidantų ir natūralių aliejų derinys kovoja su laisvaisiais radikalais, ramina odą ir sumažina jautrumą.

Pieno rūgštis atkuria odą, gerina elastingumą ir reguliuoja hidratacijos stimuliaciją tarpląstelinėse medžiagose - gliukozamikano sintezėje.

Natūralūs ekstraktai - natūralus silicio šaltinis, kuris padidina hidroksiprolino amino rūgščių lygį audiniuose ir veikia kaip jungiamasis pluoštas odos sintezėje. Atsinaujina jungiamojo audinio gyvybingumas, gebėjimas sugerti vandenį. Oda tampa lygi ir šviesi.

Skaityti visą aprašymą
GMT Beauty
FH1082
7 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Veido kaukės
Odos tipas
Brandi
Oda, kuriai reikia šviesinimo
Sausa
Tūris
50 ml.
Komentarai (0)