A CLEAR Black Silt Negyvosios jūros aktyvuojanti purvo kaukė 90 g.

20,50 €

Unikalios tekstūros natūralios Negyvosios jūros purvo kaukės poveikis paremtas osmosiniu slėgiu. Mineralai keičia osmosinį slėgį – tai taip pat detoksikacinis poveikis. Valo, reguliuoja prakaito ir riebalų liaukas bei jų darbą, atkemša ir išvalo poras.

Unikalios tekstūros natūralios Negyvosios jūros purvo kaukės poveikis paremtas osmosiniu slėgiu. Mineralai keičia osmosinį slėgį – tai taip pat detoksikacinis poveikis. Valo, reguliuoja prakaito ir riebalų liaukas bei jų darbą, atkemša ir išvalo poras. Lipdama prie odos kaukė išdžiūsta ir susidaro tamsi blizganti plėvelė, kuri lengvai pašalinama tiesiog nuskalaujant vandeniu. Sudėtyje esantys aukštos kokybės drėkinančios medžiagos ir minkštinantys augaliniai ekstraktai suteikia kaukei unikalią lygią tekstūrą, dėl kurios kaukė lengvai užtepama ir pašalinama. Sukuria lengvą tempiamąjį efektą ir idealiai paruošia odą tolesnei priežiūrai.

  • Pasižymi stipriu antibakteriniu, užgydančiu, absorbuojančiu (sugeriančiu) poveikiu.

  • Teigiamas poveikis įvairiems odos tipams: stangrina odą, lieka gaivumo, patempimo, pakėlimo jausmas.

  • Kaukė pagal poreikius gali skirtingai veikti skirtingų tipų odą: riebi nešvari oda su išsiplėtusiomis poromis. tampa švari ir lygi, brandžią pavargusią odą atgaivina ir suteikia energijos iš vidaus.

  • Giliai valo riebią probleminę odą.

  • Drėkina epidermį ir padeda pašalinti negyvas odos ląsteles.

  • Idealiai išlygina odą, ruošia ją kitam etapui – maitinamųjų arba drėkinamųjų kosmetikos priemonių tepimui, intensyvioms priešraukšlinėms priemonėms (pvz., Proligne).

Naudojimas: kaukė gali būti naudojama atskirai arba kaip priedas prie individualios priežiūros konkrečiam odos tipui. Tepkite kaukę ant veido (vengiant akių zonos!) plonu. tolygiu sluoksniu. Palaikykite kol ji virs sausa tamsia plėvele (15-20 min.). Kruopščiai nuplaukite drėgna kempinėle arba nuprauskite šaltu tekančiu vandeniu. Tepkite bet kokį dienąinį ar naktinį drėkinamąjį kremą. Ši kaukė yra puiki užbaigianti procedūra po odą galinčių sudirginti priemoniu.

Pagrindinės aktyviosios medžiagos: Negyvosios jūros juodasis purvas, glicerinas, alavijo lapų sultys, simondsijų aliejus, dekano/oktano trigliceridai, granatų sėklų ekstraktas, levandų aliejus, pipirmėčių aliejus, rozmarinų lapų ekstraktas, muskatinių šalavijų eterinis aliejus, Senegalo akacijų derva, skvalanas, tokoferolis (vit. E).

Skaityti visą aprašymą
Anna Lotan
LO767
42 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Veido kaukės
Produktų linija
A CLEAR
Odos tipas
Riebi, probleminė, į aknę linkusi
Tūris
90 g.
Komentarai (0)