Išbandyk profesiją! Praktinis užsiėmimas

55,00 €

Antras žingsnis manikiūro meistrės profesijos link.

Kursų vieta ir laikas

Nori išbandyti manikiūro meistrės profesiją ir pabandyti atlikti tikrą manikiūrą tikrai klientei?  Tada ateik į šią praktiką!

Mes parūpinsime modelį, duosime visas priemones ir įrankius, reikalingus manikiūro atlikimui. Tu pati atliksi pilną klasikinį manikiūrą nuo pradžios iki pabaigos. Tik nepanikuok! Kiekvieną manikiūro atlikimo etapą  rodys instruktorė, aiškins ką ir kaip daryti ir  prižiūrės kiekvieną tavo judesį.

Taigi, šios praktikos metu sužinosi tikslų klasikinio manikiūro su geliniu lakavimu atlikimo algoritmą, susipažinsi su europietiško manikiūro įrankiu europemza,  nukirpsi kutikulę žirklutėmis, dildžiuosi nago formą,  lakuosi geliniu laku profesionaliais judesiais ir gal net sukurti dizainą!

Praktikos  trukmė 4-5 val.  Manikiūrą atliksi vienai modelio rankai.

Šios praktikos tikslas - pasitikrinti ar tikrai tau patinka manikiūro atlikimo procesas, ar sugebi valdyti stresą ir pakartoti instruktorės nurodymus. Po šios praktikos pasidarys visiškai aišku ar  tu jau pasiruošusi žengti lemtingą žingsnį ir pradėti pilną mokymosi programą!

Šios praktikos  kaina 55 eurai, bet jei nuspręsi pratęsti mokymus mūsų ,,Manikiūro meistro” programoje – šią sumokėtą sumą užskaitysime į kurso mokestį.

Skaityti visą aprašymą
E.Mi
SP-IPPU1
4 Prekės

Charakteristikos

Sudėtingumo lygis
Pradedantiesiems
Komentarai (0)