GMT Beauty Paakių Paburkimą Mažinantis Gelis 50 ml.

18,90 €

Skirtas jautriai odai nėštumo ir žindymo laikotarpiu. Mažinantis nuovargio požymius bei paburkimus aplink akis. Priemonė padeda spręsti streso padarinius, veido patinimą ir pabrinkimą bei atkuria drėgmės balansą. Sertifikuota (LGDSA) - Latvijos daktarų ir ginekologų asociacijos. Aktyvūs ingredientai: Žaliosios arbatos, citrinų žievelių, Gebenė lipikė, Dirvinio asiūklio ekstraktai. Naudojimas: Ryte ir vakare tepkite ant švarios, sausos odos ir švelniai masažuokite, kol visiškai įsigers. Rekomenduojama naudoti gelį kartu su "MINKŠTINANTIS, RAMINANTIS VEIDO KREMAS".

Efektingai pašalina veide esančius patinimo ir paburkimo požymius. Suteiks gaivumo pojūtį nėštumo ir žindymo laikotarpiu. 

Natūralūs, saugūs ingredientai - Azijinės centelės lapų ekstraktą (Centella asiatica), Gebenės lipikės ekstraktą (Hedera helix), Paprastojo kaštono ekstraktą (Aesculus hippocastanum) ir Citrinos žievelės ekstraktą (Citrus Medica Limonum Peel), pašalina patinimą veide ir paakių zonoje, išlygina veido odos atspalvį ir sumažina padidėjusį jautrumą.

Išlaiko optimalią skysčių pusiausvyrą, stiprina apsaugines savybes, pagerina odos elastingumą.

Skaityti visą aprašymą
GMT Beauty
EHF1057
9 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Paakių priežiūra
Produktų linija
Mama Care
Tūris
50 ml.
Komentarai (0)