Nagų sutvirtinimas bazėmis, prailginimas ir remontas

80,00 €

Naujas mokymų formatas! Teorines paskaitas žiūrite online, o į praktiką registruojatės Jums tinkamą dieną!

Kursų vieta ir laikas

Net 7 klientės iš 10-ies turi nagų plokšteles, kurioms yra būtinas streso zonos sutvirtinimas. Kas yra tas sutvirtinimas? Lyg ir nieko sudėtingo - tai papildomas bazės kiekis - ,,lašiukas'' - kurį reikia paskirstyti ant nago paviršiaus laikantis nago architektūros principų. Šis mažas, bet stebuklingas bazės lašiukas silpnus, lanksčius nagus paverčia kietais ir stipriais.

Tačiau, principus reikia žinoti, paskirstyti ,,lašiuką'' ant nago greitai ir tiksliai reikia mokėti, todėl, pasimokyti kaip tai daryti tiesiog būtina.

O ką daryti, jei klientė atėjo nusilaužusi vieną nagą ar nuskėlusi nago kampą? Per šiuos mokymus dar susipažinsite su nago prailginimo technologijomis, kurioms nereikalingos formelės - gelinių tipsų klijavimu, akrigeliu bei stiklo pluošto siūlais Multiforms. Ir jums bus nebaisus nulūžęs klientės nagas ar nuskilęs nago kampas, nes mokėsite juos greitai atstatyti.

Dalyvių dėmesiui! Praktikos metu dirbame su modeliu. Jei neturite savo modelio – praneškite apie tai registracijos metu. Mes modelį surasime už papildomą 5 eur mokestį.

Visas kitas priemones darbui suteikiame.

Po mokymų gaunate emi diplomą.

Skaityti visą aprašymą
4 Prekės

Charakteristikos

Sudėtingumo lygis
Pažengusiems
Komentarai (0)