Atstatomoji, intensyviai drėkinanti plaukų kaukė LINK-D Bond Keeper No. 3 250ml

18,90 €

Atstatomoji, intensyviai drėkinanti plaukų kaukė LINK-D Bond Keeper No. 3 250ml

Profesionali, naujoviška plaukų struktūros atkūrimo ir stiprinimo priemonė (kaukė) skirta naudoti namuose. Tinka visų tipų plaukams. Intensyviai maitina, atkuria ir stiprina. Plaukai tampa storesni, žvilgantys ir gyvybingi. Nuostabaus kvapo.

 
 
Praturtinta vertingais aktyviais ingredientais: 

  • Augalų baltymų kopolimeras prasiskverbia į plaukų kamieną ir sukuria apsauginę plėvelę, todėl plaukai tampa tvirtesni, atsparesni lūžinėjimui ir apsaugoti nuo karščio.
  • Argininas drėkina ir gerina galvos odos ir plaukų būklę. 
  • Sojų ir kviečių aminorūgštys su didele cisteino ir lizino koncentracija turi atkuriamųjų savybių, pasižymi minkštinančiu ir drėkinančiu poveikiu. 
  • Sojos fosfolipidinių liposomų kompleksas pasižymi minkštinančiu ir drėkinančiu poveikiu, gerina keratino substancialumą, stiprina ir atkuria aktyvių formulės ingredientų veikimą. 
  • Keratino, bambuko lapų ekstrakto ir lakazė enzimų junginys sukuria molekulinę struktūrą, kuri apgaubia kiekvieno plauko kamieną. Junginys neleidžia plauko spalvai blukti, apsaugo nuo žalingų UV spindulių, atkuria pažeistus disulfidų saitus ir stiprina plauko žvynelius.

   

Naudojimas: paskirstyti reikiamą produkto kiekį ant drėgnų plaukų ir švelniai pamasažuoti. Laikyti 5 min. Išskalauti. Naudoti du kartus per savaitę.

Skaityti visą aprašymą
Link-D
662
209 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Kaukės
Plaukų tipas
Chemiškai paveikti
Silpni, kuriems reikalingas atstatymas
Tūris
250 ml.
Komentarai (0)