Balansuojantis serumas 50 ml. Balancing Elixir

41,00 €

Normalizuoja riebalinių liaukų veiklą, turi priešuždegiminį ir raminamąjį poveikį, skatina regeneracijos procesus ir natūralų odos drėkinimą.

Ypač efektyvus serumas skirtas intensyviai riebiai, mišriai ir blizgiai odai gydyti. Greitai atnaujina, pagerina ir atkuria odos tekstūrą. Subalansuoja pernelyg didelę odos riebalų gamybą, sumažina poras ir išlygina odos nelygumus bei dėmes. Pagamintas iš aktyvių ingredientų komplekso, turinčio fiziologinį poveikį, kuris ilgainiui suteikia tolygų odos atspalvį ir matinį paviršių. Praturtintas ingredientais: antibakteriniais, antiseptiniais, sidabro jonais, azaleino rūgštimi, aminorūgštimis kartu su siera, organiniu silicio dioksidu, drėkinamaisiais ingredientais ir augalų ekstraktais. Šie ingredientai padeda nuraminti odą, subalansuoti odos riebalų regeneraciją ir prisideda prie sveikos, subalansuotos ir tolygiai tonizuotos odos išvaizdos.

Naudojimas: tepkite ant švarios odos ryte ir vakare švelniais masažo judesiais ir užtepkite Clear & Matte Mattifying Fluid.

Skaityti visą aprašymą
Kart Effective
7502
3 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Serumas
Produktų linija
Clear & Matte
Odos tipas
Mišri
Riebi, jautri
Tūris
50 ml.
Komentarai (0)