МЕSО intensyvaus veikimo serumas 50 ml. Meso Intensive Serum

49,80 €

Serumas skatina metabolinį fibroblastų aktyvumą, apsaugo nuo transepiderminio vandens praradimo. Jis turi ryškų drėkinamąjį poveikį, stiprina barjerines funkcijas ir apsaugo nuo priešlaikinio senėjimo. Leidžia pagerinti odos išvaizdą ir tonusą, didina stangrumą ir elastingumą.

report_problem Paskutinė prekė

Sodrios tekstūros serumas, sudarytas iš visų unikalių Innovation serijos ingredientų, tokių kaip hialurono rūgštis, Epidermosil, Silanol, vitaminai A, E ir C, biomimetiniai peptidai ir kt. Drėkinamų ingredientų, amino rūgščių ir vitaminų koncentracija -  maitina odą, stiprina ir stangrina tekstūrą, užkerta kelią ankstyviems senėjimo procesams, skatina ląstelių atsinaujinimą ir padidina įsiskverbimo efektą.

Naudojimas: skirtas kasdieniam naudojimui, tepti du kartus per dieną ant švaraus veido. Po to tepkite „Meso Hydra Cream“ arba „Meso Night Repair“.

Be parabenų

Tinka visiems odos tipams

Nenaudokite šio produkto, jei esate jautrus bet kuriai jo sudedamajai daliai. Naudokite šį gaminį tik pagal paskirtį ir pagal naudojimo instrukcijas. Nenuryti. Vengti patekimo į akis, tokiu atveju gerai nuplauti vandeniu. Saugoti nuo vaikų.

Skaityti visą aprašymą
Kart Effective
7610
2 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Serumas
Produktų linija
Innovation
Odos tipas
Brandi
Sausa
Tūris
50 ml.

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)