Balinanti kaukė - Glare Mask 100 ml.

56,00 €

Sukurta sudėtingai odos priežiūrai, kuriai reikalinga šviesinti pigmentines dėmes. Padeda išlyginti veido spalvą, neleidžia atsirasti naujų amžiaus dėmių, leidžia pašviesinti pigmentaciją, pagerinti odos tonusą ir elastingumą.

report_problem Paskutinė prekė

Unikali šviesinanti kaukė švytinčiai ir vienodo atspalvio odai. Sudėtyje yra alfa ir beta hidroksilo rūgščių, vitaminų ir peptidų, kurie apsaugo nuo pigmentinių dėmių atsiradimo ir prisideda prie natūralaus odos šviesinimo, skatina medžiagų apykaitą, mažina raukšles ir raukšles bei prisideda prie jaunesnės odos išvaizdos. Kaukės sudėtyje yra ypač turtingo Arbutino ekstrakto, kuris padeda slopinti melanino gamybą.

Naudojimas: Užtepkite tolygų kaukės sluoksnį ant veido, palaukite apie 15 minučių ir gerai nuplaukite vandeniu. Naudokite vieną ar du kartus per savaitę. Dienos metu būtinai dėvėkite apsauginį kremą nuo saulės SPF15.

Netepkite kaukės aplink akis.

Nenaudokite šio produkto, jei esate jautrus bet kuriai jo sudedamajai daliai. Nenaudoti ant sudirgusios ar pažeistos odos, nustokite naudoti, jei atsiranda dirginimo požymių. Venkite tepti didelius plotus. Naudokite šį gaminį tik pagal paskirtį ir pagal naudojimo instrukcijas. Nenuryti. Vengti patekimo į akis, tokiu atveju gerai nuplauti vandeniu. Saugoti nuo vaikų.

Skaityti visą aprašymą
Kart Effective
8405
2 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Veido kaukės
Produktų linija
M-Balance
Odos tipas
Oda, kuriai reikia šviesinimo
Tūris
100 ml.
Komentarai (0)