Veido valymo rinkinys mišriai odai 100+200ml.

41,90 €

Babor HY-ÖL & Phytoactive Combination Rinkinys mišriai veido odai 100ml+200ml

HY-ÖL – tai unikalus dvifazis giluminis prausiklis, tinkantis visiems odos tipams. Jo sudėtyje yra tyri sojų, sezamo ir žemės riešutų aliejai, kurie puoselėja veido odą, apsaugo nuo kenksmingo laisvųjų radikalų poveikio, suteikia švelnumo ir glotnumo pojūtį. Valantysis aliejus puikiai pašalina riebaluose tirpius nešvarumus, makiažą ir sebumo perteklių. HY-ÖL yra naudojamas kartu su žolelių aktyvatoriumi

Phytoactive Combination – idealiai tinka mišrios odos priežiūrai. Žolelių kompleksas pašalina likusius nešvarumus, dulkes ir kalkes. Naudojant unikalų aliejaus + vandens giluminį, bet švelnų valymo metodą, puikiai pašalinami nešvarumai, nėra jaučiamas nemalonus tempimo pojūtis. Oda laisvai kvėpuoja, atrodo gaivi, šviežia bei sveikai švyti. Atlikus šiuos du valymo etapus, nereikia papildomai naudoti toniko. Hidrofilinis aliejus tinka ir akių makiažui nuimti. Sudėtyje nėra konservantų.

Naudojimas:

Ryte ir vakare švelniai įmasažuokite 4 paspaudimus HY-ÖL ant veido, kaklo bei dekolte srities. Nedelsdami drėgnais pirštais paskirstykite 2 paspaudimus žolelių aktyvatoriaus Phytoactive. Sumaišius HY-ÖL ir žolelių aktyvatorių su vandeniu susidarys pieninė emulsija. Ja švelniai masažuokite veidą, po to nuplaukite vandeniu.

Skaityti visą aprašymą
BABOR
401148
100 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Prausikliai
Žolelių aktyvatorius
Odos tipas
Mišri
Tūris
100 ml.
200 ml.
Komentarai (0)