Drėkinantis veido serumas mišriai odai 30ml.

63,90 €

Gaivios, vėsinančios tekstūros drėkinantis veido serumas mišriai ir riebiai odai. Subalansuoja drėgmės balansą, sumažina blizgesį, Reguliariai naudojant matomai mažina porų užsikimšimą.

Balansuojantis serumas, skirtas mišriai, riebiai veido odai. Gaivios, vėsinančios tekstūros serumas padeda subalansuoti odą ir sumažinti blizgesį, o reguliariai naudojant žymiai pagerina odos tekstūrą, drėgmės lygį, bei matomai mažina porų užsikimšimą. Sudėtyje esantis dažinės urlijos sėklų ekstraktas sutraukia poras ir suteikia odai matinį efektą. Jūrinis polisacharidas stiprina natūralų odos barjerą ir aktyviai palaiko mikrobiomą. Alpinės rožės lapų ekstraktas padeda apsaugoti odą nuo oksidacinio streso ir UV spindulių. Tai taip pat pagerina odos elastingumą, kad oda būtų jaunatviškesnė. Idealiai tinka mišrios , bei kombinuotos odos kasdienei priežiūrai.

Naudojimas:

Ryte ir vakare švelniais sukamaisiais judesiais, vengdami akių zonos, paskirstykite ant švarios, sausos veido, kaklo ir dekoltė stiries odos kol pilnai įsigers, ant viršaus paskirstykite veido kremą.

Skaityti visą aprašymą
BABOR
401253
100 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Serumai
Odos tipas
Mišri
Riebi, jautri
Tūris
30 ml.
Komentarai (0)