Drėkinantis veido kremas mišriai odai 50ml.

38,00 €

Drėkinamasis kremas mišriai odai, suteikiantis optimalų drėgmės kiekį ir tuo pačiu matizuojantis T zoną, saugantis odą nuo nepageidautino blizgesio.

Mišri, riebi oda dažnai yra reikliausi odos tipai, tačiau pats svarbiausias odos priežiūros žingsnis išlieka tas pats – odos drėkinimas. Net jei oda yra linkusi į didelę riebalų/sebumo gamybą, jai yra būtinas intensyvus drėkinimas (pritrūkusi drėgmės, oda stengiasi apsirūpinti drėgme pati ir pradeda gaminti daugiau sebumo, kas sukelia odos blizgėjimą, porų kimšimąsi ir gali sukelti daugiau bėrimų). Šis ypač lengvos gelinės tekstūros kremas akimirksniu suteikia odai matinį efektą, sutraukia poras, kartu intensyviai ją drėkina ir gerina drėgmės išlaikymą odoje. Sudėtyje esantys saldžiųjų migdolų aliejus, alavijo ekstraktas ir pantenolis teikia odai ilgalaikį drėkinimą, užpildo sausumo raukšleles ir apsaugo nuo dehidratacijos. Ryžių krakmolas suteikia ilgai išliekantį matinį paviršių ir žymiai pagerina odos tekstūrą bei drėgmės lygį odoje. Aktyviųjų ingredientų komplekse taip pat yra prancūzinio švitrūno ekstraktas, kuris padeda apsaugoti odą nuo oksidacinio streso ir žalingo mėlynos šviesos poveikio. Tokiu būdu lengvas gelinis kremas užkerta kelią priešlaikiniam odos senėjimui, kurį sukelia neigiami aplinkos veiksniai. Dėl šios išskirtinės veikliųjų medžiagų sudėties kremas atitinka specifinius riebios ir mišrios odos poreikius – drėkina odą visą parą tačiau neapsunkina ir nepalieka nemalonaus lipnumo pojūčio. Oda atrodo subalansuota ir gaivi.

Naudojimas:

Ryte ir vakare švelniais sukamaisiais judesiais, vengdami akių zonos, paskirstykite ant švarios, sausos veido, kaklo ir dekoltė stiries odos kol pilnai įsigers, ant viršaus paskirstykite veido kremą.

Skaityti visą aprašymą
BABOR
401122
99 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Kremas
Odos tipas
Dehidratuota
Mišri
Riebi, jautri
Tūris
50 ml.
Komentarai (0)