Drėkinamasis veido kremas Moisture Glow 50ml.

42,00 €

Intensyviai drėkinamasis veido kremas Moisture Glow Day Cream yra itin lengvos tekstūros, greitai įsigeria. Kremas veidui suteikia komforto ir glotnumo jausmą, oda tampa lygesnė ir putlesnė.

Itin lengvos tekstūros, greitai įsigeriantis veido kremas akimirksniu atstato drėgmės lygį odoje ir suteikia komforto ir glotnumo jausmą. Sudėtyje esantis natūralus raudonojo klevo žievės ekstraktas skatina kolageno, elastino sintezę ir taip palaiko odos stangrumą ir elastingumą, apsaugo nuo pirmųjų senėjimo požymių. Cukrinių runkelių šaknų ekstraktas, hialurono rūgštis ir alavijas užtikrina ilgalaikį odos drėkinimą, natūralūs migdolų ir vynuogių sėklų aliejai maitina odą, apsaugo lipidinį barjerą nuo dehidratacijos, ramina ir mažina nemalonų tempimo jausmą. Šviesą atspindintys pigmentai optiškai maskuoja odos netobulumus ir sukuria švytinčią ir sveiką išvaizdą.

Naudojimas:

Drėkinamasis veido kremas Moisture glow naudojamas ryte ir/ar vakare paskirstant kremą ant švariai nuvalytos ir nusausintos veido, kaklo ir dekoltė srities odos ir švelniai įmasažuojant.

Skaityti visą aprašymą
BABOR
480068
98 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Kremas
Odos tipas
Mišri
Normali
Oda, kuriai reikia šviesinimo
Sausa
Tūris
50 ml.
Komentarai (0)